Milletvekili Bak Kaymakam Aslan'ı ziyaret ederek Pazar'da yatırımları inceledi

Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, Pazar'da devam eden yatırımlar konusunda bir dizi incelemelere katıldı.

YÖREDEN HABER 28.11.2016 15:01:05 143 0
Milletvekili Bak Kaymakam Aslan
Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, Pazar'da devam eden yatırımlar konusunda bir dizi incelemelere katıldı.

İncelemelerde Milletvekiline Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İktidar Partisi İlçe Başkanı Nurettin İnce eşlik etti.

Heyet ilk olarak Hemşin yolu üzerinde bulunan Pazarspor altyapı tesisleri yapımı planlanan dolgu alanında incelemelerde bulundular.

Milletvekili ve Kaymakam Selçuk Aslan, D.S.İ. Rize Şube Müdürü Kürşat Çolak ‘tan yapılan çalışmalar ve planlanan rekreasyon alanı hakkında bilgiler aldılar.

Ardından Pazar Fen Lisesinin yeni yapılan konferans salonu ile 2. sömestri başında öğrencilere hizmet sunması için dönüşüm ve tadilatı devam eden okul uhdesindeki  öğrenci yurdunda incelemelerde bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ‘ten yurdun kapasitesi ve çalışmalarla ilgili bilgiler alındı.

Devamında Kaymakamlık Makamını ziyaret eden Milletvekili Bak ilçede devam eden çalışmalar hakkında Kaymakam Aslan'dan bilgiler alırken, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar’ın da katılımıyla bölgemiz belediyelerinin katı atık yönetimi konusunda istişarelerde bulunuldu.

Kaymakam Selçuk Aslan, Milletvekilimize teşekkür ederek “İlçemizde gerek kamu kurumlarımız, gerek köylerimiz, gerekse de Pazarspor ve S.T.K. larımızın çalışmalarında Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’ın her zaman yakın ilgi ve desteğini görüyoruz. Bu vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin standardını yükseltirken sorunlarımıza hızla çözüm üretme konusunda elimizi güçlendirmektedir” diyerek Pazar adına teşekkürlerini iletti.
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI