MHP Teşkilatları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Merkezde, Merkez ilçe başkanı Bülent KAYA Ankara da, Çamlıhemşin ilçe Başkanı Eyüphan ZARARSIZ ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de Çamlıhemşin ilçesinde çalışmaları

YÖREDEN HABER 13.10.2017 10:48:24 22 0
MHP Teşkilatları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Başkanı Birben ve yönetim Kurulu üyeleri Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal SEKÜCÜ, İdari Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim ÖZGÜN ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI nı makamında ziyaret ettiler. Bugün ise Adalet Komisyon Başkanı Özkan TAVUZ Bey ile bir görüşme yaparak Resmi Kurumlardaki haftalık çalışmalarına ara verecekler.

Bir dizi ziyaret için Ankara’ da bulunan Merkez İlçe Başkanı Bülent KAYA TBMM’ de MHP Grup toplantısına katılarak Millet Vekilleri ve Genel Merkez Yöneticileri ile bir araya geldikten sonra Bilkent Gaziler Eğitim ve Araştırması Hastanesinde tedavilerine devam edilen Gazilerimizi ziyaret ederek onların dertlerini dinleyip, moral verip, destek olamaya çalışan Kaya Temaslarından sonra dün İlimize döndü.

Çamlıhemşin’de kısa süre önce göreve atanan İlçe Başkanı Eyüphan ZARARSIZ ve Yönetim Kurulu da çalışmalarına devam ediyor. Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığına yeni atanan Yüzbaşı Nihat ÖNAL beyi makamında ziyaret eden Zararsız; komutana çalışmalarında başarılar diledi.

Birben, MHP il ve İlçe teşkilatlarının disipline bir şekilde hareket ettiğini ve çalışmalarına artan bir tempoda devam edeceklerini belirterek; bu hafta yapılan ziyaretlerde Sınır Ötesi operasyonları, Fetö ile mücadele ve beka sorunları konusundaki Partimizin tavrını anlattık dedi. Devleti idare edenlerin neden liyakat sahibi olması gerektiğini vurguladığımız bu ziyaretlerde topyekûn mücadele konusundaki kararlılığımızı dile getirdik. Uzmanlara beylik tabancası verilmesini gündeme taşıyan vekillerimizin haklılığı, gazi olan insanlarımızın protez konusunda yaşadığı zorluluğu, sınır ötesi operasyonlarda ve Fetö ile mücadelede Liderimiz Devlet Bahçeli beyin kararlılığının özenle takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Birben; ‘’Önce Devletim ve Milletim sonra Partim ve Ben’’ diyen Genel Başkanımızın vurgulamak istediği o ulvi anlamı Milletimiz anladı, fakat hala daha idari kadrolarda yönetici pozisyonlarında olan bazı kişiler anlamamakta ısrar etmektedir. Umuyorum ki bu kişiler kripto değildirler dedi.

Çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Birben vatandaşlarımızın ilgisi, heyecanı, bizimle temas etme arzusu bizleri daha da motive ediyor. İnşallah duyulan bu güvene ve gösterilen sevgiye layık olacağız.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı