MHP RİZE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU…

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ RİZE İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

YÖREDEN HABER 12.07.2014 23:24:05 26 0
MHP RİZE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU…
Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl ve İlçe Teşkilatları ile Rize Ülkü Ocakları düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

MHP Rize İl Başkanlığı tarafından Rize Öğretmen Evi’nde düzenlenen ve çok yoğun bir katılımın gözlendiği iftar programına Partililer ve Ülkücü Camianın önde gelenleri dışında CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Madenli E. Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğu, Fındıklı E. Belediye Başkanı Gürhan Hacısüleymanağaoğlu, bazı eski Belde Belediye Başkanları, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Rize Belediyesi E. Meclis Üyesi Fahrettin Erbaş, TÜMSİAD Gençlik Kolları Üyeleri, çok sayıda Mahalle ve Köy Muhtarı ile Misafirin katıldıkları gözlendi

İftar yemeğinden önce İl Başkanı Osman Cem Kazmaz Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, Ülkü Ocakları Başkanı Recep Bakırcı, Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ahmet Ahmetoğlu, Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, İyidere İlçe Başkanı Muhammet Uzun, Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, diğer İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Naciye Hacıömeroğlu ile bazı İl Yöneticileri ile birlikte yerel bir televizyonun canlı yayınlanan İftara Doğru Programına konuk oldu ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için Rize'de yapacakları çalışmaları, izleyecekleri yol ve gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Daha sonra İftar Yemeğine geçildi. İftar yemeği sonrası okunan duaların ardından katılımcılara kısa bir konuşma yapan MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, İslam aleminin mübarek Ramazan ayını yaşadığı şu gülerde bir çok Müslüman'ın zulüm ve işkence altında olduğunu belirterek iktidarın çevresindeki bu gelişmeler karşısında ki tepkisizliğini eleştirdi. Kazmaz Türkiye’nin içerisinde ve çevresinde yaşanan bu sorunların son bulması için Türkiye’nin Milliyetçi bir iktidara, MHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI