Meyve Fidan Satışlarında Kriz yok

Meyve Fidan Satışlarında Kriz yok

YÖREDEN HABER 25.01.2019 08:49:08 234 2
Meyve Fidan Satışlarında Kriz yok

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

PAZAR-İlkbahar mevsimine sayılı günler kala Rize-Pazar'da fidan satışları başladı.

Özellikle meyve fidanları daha çok tercih ediliyor. Bu yıl ki fidan dikme mevsiminin başladığını belirten fidan satışı yapan Resul Ağırbaş, “İlkbaharla birlikte sektörde hareketlilik yaşanıyor. Genellikle en çok meyve fidanları rağbet görüyor” dedi.

“Meyve veren ağaç fidanlarına daha çok köylerden talep oluyor. Fidan mevsimi Ocak ayının başında başlayarak Nisan ayı sonuna kadar devam ediyor “diyen Ağırbaş “Meyve fidanlarına büyük rağbet var. Satışlarımızda iyi. Ben daha çok yöremizin yerli Fidanlarını satıyorum. Benden alıp dikeceksin meyvesini de yiyeceksin. Meyve Fidanı olarak Eğri sap Armudu, Çikolatalı Hurma, Siyah ve Beyaz Dut, Rize Yabanisi, Rize Mandalinası, Portakal, en az yedi, sekiz çeşit Armut var. Bantları üzerindedir.3-4 yaşlarında meyve verecekler. Fiyatlar 15 TL den 35 TL ye kadar Fidanlarına göre değişiyor. Kriz ve ama bizde Kriz yok. Eski fiyata veriyorum. Başka bölgenin fidanları bizim burada olmaz. Bizim satışımız garantilidir. Alsın diksin, tutmazsa iade de kabul ederiz. Fidanlar zaten kendini gösteriyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Ankara'dan selamlar
25.01.2019 09:59:13
Güzel bir hizmet veriliyor. Ancak duranların sertifikalı olması daha uygun olacaktır. Ayrıca fidan dikimi ve bakımı hususunda alıcıların bilgilendirilmesi faydalı olacaktir

oktay özçelik
7.06.2021 22:33:32
selamınaleyküm hayırlı işler.15 adet fidan istanbula nakliye nasıl olur.acaba

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI