Memur olarak başladığı Kuruma Müdür olarak geri döndü.

Memur olarak başladığı Kuruma Müdür olarak geri döndü.

YÖREDEN HABER 14.02.2020 14:09:19 109 0
Memur olarak başladığı Kuruma Müdür olarak geri döndü.

Ali Akyıldız

PAZAR-Yıllar önce memur olarak başladığım ve çocukluğumun geçtiği İlçe olan Pazar’a Müdür olarak döndüğünü söyleyen;

Akbank Pazar Şube Müdürü Barış Alkan’ın Ünye Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından bu göreve Akbank Trabzon Hızırbey Şube Müdürü Abdullah Emir atandı. Aslen Trabzonlu olan Emir, görevine başladı.

15 gün oldu geldiğim, ziyaretime gelenlerin tamamının geçmişten tanıdığım arkadaşlarım olduğunu görmek beni son derece mutlu ediyor” ifadelerini kullanan Pazar Akbank yeni şube müdürü Abdullah Emir, “Ardeşen ve Of ilçelerinde müdürlük görevinde bulundum. Daha önceden de Pazar’da görev yapmıştım. Bu nedenle Pazar’ı ve şubeyi yakından tanıyorum. Pazar’ı çok seviyorum ve herkesi tanıdığım için yabancılık da çekmeyeceğim. İlçeyi tanımak için zaman kaybetmeyeceğim. Bu benim için iyi bir avantaj. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için tüm ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz.” diye konuştu.

Emir, Şubeye gelenler “ Apo Hoş geldin” ,Abdullah hoş geldin” diyorlar. Bu bir samimiyetin göstergesidir.15 yıl önce ayrılıp tekrar döndüğüm Pazar ilçesinin her sokağında ayrı biz mazim ve hatıralarım vardır. O dönem hizmet ettiğim insanlardan bir kısmı yaşlandı, bir kısmı çocukken bugün olgunluk çağına gelip dükkan işletmeciliği yapıyor. Kurumlarda makam sahibi oldular, sıcak ilişkiyi ve samimiyeti görüyorsunuz. Bu çok karşılaşılacak bir durum da değildir” dedi.

AKBANK PAZAR ŞUBE MÜDÜRÜ ABDULLAH EMİR’İN KONUŞMASI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI