MEMUR OLARAK BAŞLADIĞI BANKAYA MÜDÜR OLARAK DÖNDÜ

Ardeşen Vakıfbank Şube Müdürü Dursun Ali AKIN, 1995 yılında memur unvanıyla görev yapmaya başladı, Rize Vakıfbank Şubesine yıllar sonra Müdür olarak döndü.

YÖREDEN HABER 5.10.2016 14:24:25 42 0
MEMUR OLARAK BAŞLADIĞI BANKAYA MÜDÜR OLARAK DÖNDÜ
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Rize Vakıfbank Şubesinde 1995 yılında memur unvanıyla başladığı görevin ardından aynı şubede yıllarca bir çok kademede yöneticilik görevlerinde bulunan Dursun Ali Akın’ın Ardeşen Vakıfbank Şube Müdürlüğünün ardından, Rize Vakıfbank Şubesine Müdürü olarak atanması, Rize iş dünyası tarafında sevinçle karşılandı.

Dursun Ali AKIN kimdir?
Rize’nin İyidere ilçesinde 1968 yılında dünyaya gelen, Rize Vakıfbank Şubesinin yeni Müdürü Dursun Ali Akın, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadı İdari Bilimler Fakültesi mezunu olup, 2011 yılında kendi isteğiyle Bursa İlinin Mudanya İlçesi Vakıfbank Şubesindeki bir yıllık görevinin ardından, yeniden Rize Vakıfbank Şubesindeki Müdür Yardımcılığı görevine döndü. Kısa burada görev yaptıktan sonra, 2013 yılında faaliyete geçen Ardeşen Vakıfbank Şube Müdürlüğüne atandı. Bu görevinin ardından memur unvanıyla 1995 yılında görev başladığı Rize Vakıfbank Merkez Şubesine Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası, Rize Kamuoyu bir hayli tanınan ve sevilen, Rize Vakıfbank’ın yeni Müdürü Dursun Ali Akın yabancı dil olarak Fransızca bilmektedir.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı