Meclis toplantısına katıldı

İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı Başkanlığında yapılan meclis toplantına; Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardım

YÖREDEN HABER 10.06.2014 14:18:56 15 0
Meclis toplantısına katıldı
Valiler kararnamesi ile Rize Valiliği'ne atanan Ersin Yazıcı İl Genel Meclisi Haziran ayı olağan toplantısına katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı Başkanlığında yapılan meclis toplantına;
Rize Valisi Ersin Yazıcı,
Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney,
Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.


İl Genel Meclisi Üyeleriyle tek tek tanışan Vali Yazıcı, davetinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Avcı’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Türkiye’nin 2004 yılından bu yana, idari ve mali alanda yaşadığı değişikliklerle ve yeni yönetim anlayışıyla dünyanın gittiği yönde adım attığını belirterek, “Dünya hızla değişiyor ve gelişiyor. Türkiye bu gelişimin gerisinde kalamazdı. Geçen 10 yıl içerisinde Türkiye’nin kazanmış olduğu yeni yönetim anlayışı ile günü kurtarmak adına değil, geleceği görerek ve kentler düzeyinde başlayıp, ülke genelini içine alacak şekilde hazırlanan stratejik planlarla, artık geleceğe çok daha güvenle bakabiliyoruz.” dedi.


Hep birlikte başarılı hizmetlere imza atacağız.

Kenti istenilecek noktaya taşıyacak konuları ilgili paydaşlarla tartışarak, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden geleceklerini, yapılan güzel şeylerin altında bütün kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de imzası olması gerektiğini vurgulan Vali Yazıcı; “Siz değerli meclis üyelerimiz,  Rize’ye hizmet etmek adına beş yıl süre ile sorumluluk gerektiren bir göreve talip oldunuz. Bu yönüyle hepinize başarılı bir dönem diliyorum. Rize’nin sahip olduğu tüm değerlerin farkındayım. İlimizi geleceğe taşıyacak alternatif değerler oluşturmalıyız. Bu anlamda, sebep ve sonuç ilişkileri iyi etüt edilmiş, Rize’nin bütün paydaşlarının içinde yer aldığı stratejik planlar hazırlamalıyız. Rize’nin marka değerini daha da yukarılara çıkarmak için kendimize belirleyeceğimiz bu yol haritasında, kentin bütün dinamiklerinin birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğinden hiçbir kuşkum yok.” ifadelerine yer verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ise meclisi ziyaretinden dolayı Vali Yazıcı’ya şahsı ve üyeler adına teşekkür etti.


 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı