MAVİ DÜŞLER ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU

MAVİ DÜŞLER ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU

YÖREDEN HABER 24.12.2018 15:55:57 90 0
MAVİ DÜŞLER ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU

Rize sevdalısı, Gaziantep Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü öğrencisi Seyfettin KARAKUŞ’un (24) başarılı bir öğrenci olarak, Şiir, Sözlük ve Roman üzerinde yapmış olduğu çalışmalar başta öğrenim gördüğü Üniversitede ve Gaziantep şehrinde yoğun ilgi ve takdir topluyor.

Genç şair, Seyfettin Karakuş 1994 yılında Batman’da doğan 11 çocuklu bir ailenin, okumaya, şiir ve roman yazmaya çocukluk ve gençlik yıllarından bu yana oldukça ilgi duyan genç bir öğrenci olarak tanınıyor. Yıllardır yazdığı yüzlerce duygu yüklü, vatan sevgi, insan sevgisi, çocuk sevgisi, milli ve manevi değerlerle, aşk ve günlük yaşama yönelik şiirlerinin yer aldığı Serencam Yayınevi tarafından basımı gerçekleştirilen, “Mavi Düşler” isimli 128 sayfadan oluşan şiirleri, şiir severler tarafından büyük beğeni topladı.

“Mavi Düşler” şiir kitabı ile ilgili konuşan, genç şair ve romancı Seyfettin KARAKUŞ, “Şiir, ani yaşanmış duyguları mürekkep aracılığıyla ifade etmek, o andaki duygularını okuyucular ile paylaşma sanatıdır. Aslında şiir ve roman yazmak hiçte kolay değildir oldukça zordur. Şiir ve roman, bir olayın en kestirme yolunu ve akışının en iyi kestirme ve devamı gelen takip yolunu bulup, duygu yoğunluğunun içinde estetik kaygıları da katıp okuyucuya en güzel şeklide sunulmasıdır. Ben de, “mavi Düşler” şiir kitabımı bu duygu ve estetiğin birlikteliğinde siz değerli şiir severlerin ve sevgili okuyucularımın beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI