MAHİR GÜLSEÇGİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MAHİR GÜLSEÇGİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YÖREDEN HABER 15.07.2018 08:25:00 76 0
MAHİR GÜLSEÇGİN ADAYLIĞINI  AÇIKLADI

Artvin Boğa Güreşlerini Yaşatma Yaylarını Koruma Derneği, Ocak ayında genel kurulunu yapacak. Genel Kurul öncesi Gazeteci Yazar ve aynı zamanda Boğacı olan Mahir Gülseçgin adaylığını açıkladı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Boğa Güreşlerini Yaşatma Yaylarını Koruma Derneği, Ocak ayında genel kurulunu yapacak. Genel Kurul öncesi Gazeteci Yazar ve aynı zamanda Boğacı olan Mahir Gülseçgin adaylığını açıkladı.

Artvin’in kültüründe önemli bir yeri olan boyacılık uzun yıllardır dernek çatısı altında faaliyetleri sürdürüyor. Bu kapsamda Kafkasör Boğa Güreşleri’nin organizasyonu yapan Artvin Boğa Güreşlerini yaşatma Yaylalarını Koruma Derneği, Ocak ayında genel kurulunu yapacak. Genel kurul öncesi ilk adaylık açıklaması Gazeteci Yazar ve aynı zamanda Boğacı olan Mahir Gülseçgin’den geldi. Mars Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Gülseçgin, “Artvin Boğa Güreşlerini Yaşatma Yaylalarını Koruma derneği başkanlığına adayım” dedi.

“Amacımız Festivallerimiz Daha İyi Yerlere Getirmek”

İlimizde başta kendi köyü Sarıbudak (Melo) olmak üzere yapılan birçok festivale destek ve katkı sağlayan Mahir Gülseçgin, Artvin Boğa Güreşlerini Yaşatma Yaylalarını Koruma Derneğini daha iyi yerlere getirmek için aday olduğunu açıkladı.

Basın mensuplarına neden aday olduğunu ve projeleri hakkin da bilgi veren Gülseçgin; gerek iş dünyası gerekse siyasi çevresini kullanarak Artvin’in turizm katkı sağlayan Kafkasör festivalinin daha iyi konuma getireceğini belirtti.

“Kafkasör Arenasının Yeni Projesi Hazır”

Projelerini tek tek sıralayan Gülseçgin, ilk olarak var olan Kafkasör arenasının yerinin sorunu çözüldükten sonra belediyenin arenayla ilgili girişimlerinin olmadığı takdirde yeni bir arena projesinin hazır olduğunu ifade etti.

“Üyelerimiz İçin Dernek Binası Alacağız”

Artvin Boğa Güreşlerini Yaşatma Yaylalarını Koruma Derneğinin üyelerinin rahatça faaliyetlerini sürdüre bilmeleri için, merkez ilçelerde gelen Boğacıların konuk edilmesi için yer alma konusunda girişimlerde bulunacağını söyledi.

Var olan dernekler birliğinin ilişkilerinin daha iyi sağlanarak spor bakanlığından destek alma anlamında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Gülseçgin son olarak, bu bir bayrak yarışı. İki dönem güzel hizmetlerde bulunman dernek başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bayrağı biz devralmaya talibiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI