Mahallle halkı Belediyeye teşekkür etti!

YOL-KANALİZASYON-BETON ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÇOK MEMNUNLAR!

YÖREDEN HABER 8.09.2013 16:21:21 31 4
Mahallle halkı Belediyeye teşekkür etti!




Rize-Pazar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Cami üstü ve Taşçıoğlu mevkii Belediye çalışmalarından son derece memnun.

Mahalle sakinlerinden Halit UZUN kaçkar53.com’a yaptığı açıklamalarda “ 65 yaşındayım. Doğma büyüme bu mahallede yaşarım. Suyumuz, elektriğimiz, yolumuz yoktu. Önce Elektrik, ardında Su ve Kanalizasyon derken bu sefer yol geldi. Bizim geçmiş dedelerimiz yol sorunundan çok sıkıntılar çektiler. Bu dönem Belediye Başkanı seçilen Dr.Ahmet Basa ’ya gittik. Yol istedik. Yaptı. Ardından Betonlamasınırica ettik. Sağolsun Programa aldı ve kısım kısım tamamladı.Az biraz eksikliklerimiz olmasına rağmen iyi duruma geldik. Alt yolu üst yola bağlayarak mahallemizi adam gibi oturulacak duruma getirdik.Muhtarımızda çok çalıştı.Elinden geleni yaptı.Aramızda Belediye ile köprü oldu. Mahallede yol yok diye gelip ev yapmayanlar şimdi tek tük ev yapmaya başladılar. Bu insanlar yıllarca sırtında odun, ot ve çay taşıdı. Şimdi Çay’ı biçiyoruz. Aracı çağırıp alım yerlerine götürüyoruz. Bu ne kolaylıkmış. Umarım tüm mahalleli arkadaşlarımızda bizim gibi sıkıntılarını hallederler. Öncelikle Belediye başkanımız Dr. Ahmet Basa ‘ya muhtarımız Recep Ali Köseoğluna,yardımınzı esirgemeyen mahalle halkına ve emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum ”dedi.

RESİM GALERİSİ İÇİN TIKLA..................................
www.kackar53.com/cumhuriyet-mahallesinden-goruntuler-resimleri,29.html


Anahtar Kelimeler:
ahmed
9.09.2013 11:32:00
mahalle yolumuzun genişletme ve betonlama işlerinde yardımcı olan başta sayın başkanımıza ve emeği geçen diğer ilgililere müteşekkiriz zira yaklaşık 40 yılın sonunda böyle güzel bir yol niğmetine kavuştuk.mevlamız devletimize zeval vermesin.yol medeniyettir.yolu olmayanın medenilikte problemi var demektir.herkese selamlar

vural
8.09.2013 19:41:58
halıt emicenin vede aptullahın sesini duymak güzel.ama üçümüzde siyaseten birbirimizi tanırız vede siyaseti iyi biliriz.

ruhan göymen.
9.09.2013 16:32:21
tabiki güzel şey bunlar.ama verilen sözler yerine getirilsin kızkulesi mevkisi gezi alanı olacaktı fakat birşey yok lanbaları dahi yanmıyor başkanın öncelikle bunlara el atması lazım önemli olan dışardan gelenler burası nere demesin .pazar desinler.

mustang
9.09.2013 22:20:45
dgerçekten yıllar dır yol konusunda hizmet alamayan pazar mahalle sakinleri ahmet basa dönemine yama değil gerçek betonlama asvalt hizmeti aldı teşekkürler basaya ..............bunlar daha başlangıç olmasını diliyorum yola devam

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı