Maalesef ZAM yapmak zorunda kaldık

Rize-Pazar 24 Nolu minibüsçüler kooperatifi başkan yardımcısı Şaban Ali Çatan, tabiki bu zammı vatandaşa yansıtmak istemezdik” dedi.

YÖREDEN HABER 2.06.2020 12:13:15 35 1
Maalesef ZAM yapmak zorunda kaldık

PAZAR-Pazar 24 Nolu minibüsçüler kooperatifi başkan yardımcısı Şaban Ali Çatan, tabiki bu zammı vatandaşa yansıtmak istemezdik” dedi.

Çatan, yolcu sayısının yükseltilmesini talep ettik. Coronavirüs salgını nedeniyle yolcu sayısı yükseltilmeyince bu kez zam talebinde bulunduk. Talebimiz kabul gördü. Kendilerine teşekkür ediyorum.1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla yeni tarifelerimizi şoför esnafımıza tebliğ ettik. Buna göre Pazar-Rize 15 TL, Pazar-Çayeli 10 TL, Pazar- Melyat 6 TL, Pazar-Havaliimanı 5 TL, İndi bindi 3 TL, olarak belirlendi. Bilindiği gibi ülkemiz bir PANDEMİ dönemi yaşıyor. Bu yüzden zamlar oldu. Bizde tabi böyle olmasını istemezdik. Pandemi dönemi geçinceye kadar bu fiyatlar devam edecektir. Yolcularımızın duyarlı olmasını istiyoruz.” diye konuştu

Şaban Ali Çatan önemli bir konuyu da şöyle ifade etti. Rize’den araştırma hastanesine giden yolcularımızın sıkıntı yaşamamaları için hastaneden dolmuşa binip, bizim merkezdeki durağımıza gelsinler. Hastane durağında beklerken Rize’den gelen dolmuşlar 8 kişi yolcu sayısını doldurduklarından dolayı binemeyecek ve çok beklemek zorunda kalacaklardır”.


Anahtar Kelimeler:
Resul
2.06.2020 14:06:31
Güzelyali hamidiye arası niçin 4 tl. İndi bindi değilmi.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı