Lütfü Çırakoğlu Başkan Basa'yı makamında ziyaret etti.

Eski Rize Milletvekili Dr.Lütfü Çırakoğlu Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 19.12.2014 21:03:54 197 0
Lütfü Çırakoğlu Başkan Basa
 Eski Rize Milletvekili ve Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevini yürüten Dr.Lütfü Çırakoğlu Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'yı makamında ziyaret etti.Ziyaretler ilgili açıklamalarda bulunan Çırakoğlu MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI  konusu dahil birçok konuya açıklık getirdi.
 
2 YILDIR DÜZCEDE GÖREV YAPIYORUM
Bilindiği gibi 2 yıldır Düce Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliği görevinde bulunuyorum.Hizmet ettiğiniz yer aynı zamanda yeni bir vatanınız oluyor.Kendi ilimiz gibi düşünüyoruz.Başka türlü zaten hizmet yapamazsınız.Rize-Pazar-Ardeşen-Çayeli-Fındıklı-Hemşin ve Çamlıhemşin ve diğer tüm bölgelerde gezmedğimiz yer yok.Burada edindiğimiz dostluklar var.Bugünkü ziyaretimin amacı işte o eskiden başlayan dostluklarımızın hiç eksilmeden devam ettiği başkanımız ile birlikteyiz.Hasbihal edip varsa birlikte çözebileceğimiz herhangi bir konu onu istişare ediyoruz.Başkanımız ile Pazarda diğer dostlarımızı da ziyaret edeceğiz.Değerli başkanıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
Başkan Basa ise ' Eski Milletvekilimiz ve yeni genel sekreterimizin yapmış olduğuz ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyorum' dedi.

RİZE MİLLETVEKİLİĞİ 
KAÇKAR53.COM 'Sayın vekilim 2015 Genel seçimlerinde Rize Milletvekiliği için düşünceleriniz nelerdir?

'Biz zaten görevimiz itibarıyla halka hizmet etmede hiç geri kalmadık.Halka hizmete bulunduğumuz yerde de devam ediyoruz.
Siyasete gelince biliyorsunuz,neticede hizmet aracıdır.Ülke yönetiminin 12-13 yıldır geldiği noktaya bakıldığında hayallerin bile gerçekleştiği bir dönem yaşıyoruz.Bu hizmetleri alttan ta tepeye kadar gerçekleştirenlerden minnettarız.Sorduğunuz soruya vereceğimiz  bir cevap yoktur.
TAKDİR NEDİR ONU DA ALLAH BİLİR ,ÇOKTA FAZLA BİR YORUM DA YAPMAK İSTEMİYORUM' dedi.


KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI