Leyla Taşkın seçildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 genel kurul üyesi arasından tek kişilik icra komitesi kontenjanına aday olan Leyla Taşkın, kurul üyelerinin oylarıyla seçildi

YÖREDEN HABER 26.12.2014 07:58:24 242 0
Leyla Taşkın seçildi.
22 Aralık 2014 tarihine kadar başvuru yapmış ticari odalara kaydı bulunan kadınlardan oluşan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu bugün icra komitesi seçimlerini de gerçekleştirdi.

Türkiye’nin tüm illerinde aynı tarihte yapılan seçimlerde, Rize merkez ve ilçe odalarının toplamda 107 üye kontenjanı ve 15 kişilik de icra komitesi kontenjanı bulunuyor.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 genel kurul üyesi arasından tek kişilik icra komitesi kontenjanına aday olan Leyla Taşkın, kurul üyelerinin oyları ile seçildi.



Oyunu kullanan genel kurul üyeleriyle Pazar TSO toplantı salonunda bir araya gelen Taşkın, kurul üyelerine destekleri için teşekkür etti.

Bundan sonra sürekli bir araya gelip sadece ticari olarak değil sosyal sorumluluk kapsamında da Pazar ilçesi için neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunmaya devam edeceklerini kaydeden Taşkın, İcra Komitesi başkan ve başkan yardımcısı seçiminin ise Rize Ticaret Borsasında 9 Ocak’ta yapılacağını söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI