Kutsal Topraklarda Manevi Şifa

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği tarafından düzenlenen Kanser Hastalarına Manevi Şifa ve Ücretsiz Umre Programına katıldı.

YÖREDEN HABER 5.01.2017 08:28:46 26 0
Kutsal Topraklarda Manevi Şifa
Programa Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen, Dernek Yönetim Kurulu ve Umre Kafilesi katıldı.

Rize Milletvekili Hasan Karal, hastalık konusunda yaptığı konuşmada “ Bilindiği üzere, insanın fiziksel, psikolojik, duygusal, manevi ve sosyal alanında derin izler bırakan kanser, modern hayatın en yaygın ve tehdit edici hastalıklarındandır. Birçok bilim adamı, dine bağlı olmanın insan sağlığı üzerindeki önemini keşfetmiş ve maneviyatın, kişinin şahsiyatı, davranışları, ahlakı, sosyal hayatı ve özellikle sağlık üzerine tesirini araştırmaya koyulmuşlardır” dedi.

Karal konuşmasında “ İşte bu sebeplerle Rize Kanserle Yaşam ve Mücadele Derneği ve Valiliğin desteğiyle bu projeyi hayata geçirdik. Bu projede maddi durumu iyi olmayan kanser hastalarımızı pasaport, ulaşım, konaklama dahil hiçbir ücret talep etmeden sağlık ekipleri eşliğinde, her türlü konfor ve rahatı düşünülerek Kabe ve Mescidi Nebevi’ye en yakın 5 yıldızlı otellerde konaklayarak umre boyunca ibadetlerini yapmalarını sağladık. Umre ziyaretlerinden fiziksel ve manevi şifa bulmalarına olanak sağlandı” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI