Kuru Çayda Pazar Ziraat Odası Markası!

Kuru Çayda Pazar Ziraat Odası Markası!

YÖREDEN HABER 17.05.2019 11:12:36 17 1
Kuru Çayda Pazar Ziraat Odası Markası!

Pazar Ziraat Odası’nın yeni dönem çalışmaları hız kazandı.

Pazar Ziraat Odası’nın yeni dönem çalışmaları hız kazandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Pazar Ziraat odası Başkanı Nurettin İnce “Yeni dönem çalışmalarımızın içinde bulunan kuru çayda markalaşma süreci tamamlanmış olup kuru çay piyasasına adım atmış bulunmaktayız. Bu çalışmalarımız ziraat odamızı marka haline getirerek hem üreticilere hemde tüketicilerimize fayda sağlıyacaktır.

Oda olarak bir çay da değil zeytinyağı, zeytin, yöresel balımızı ve diğer ürünleride direk üreticiden alıp markamızla sağlıklı kaliteli mallarımızla tüketiciyi buluşturacağız.

Çayda ve ürünlerde kalite ön planda tutulmaktadır. Kuru Çay piyasasındaki yerimizi alıp satışımıza göre daha değişik yatırımlara gireceğiz. Piyasa olmadan üretmek sonuç değildir. Piyasaya sürdüğümüz çaylar kaliteli olup sektördeki söz sahibi olan firmalarla iş yapacağız.

‘’PAZAR ZİRAAT ODASI’’ markasına tüm hemşerilerinizin ortak bir değeridir.Hemşerilerimizin sahip çıkması ve bizlere destek olması gerekiyor.Bu marka Pazar çiftçisinin ortak markası dır.’’


Anahtar Kelimeler:
Mevlutalihalici
17.05.2019 12:15:00
Fikir iyi ama yeterli değil. Projenin başarılı olması için yönetimin kararlı duruşu, ortakların desteği, finansman ve pazarlamada iyi çalışılması ve her yönüyle kısa değil uzun vadeli yoğun gayret gerektiriyor. Başarılar dilerim

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı