Kızılay Yönetim Kurulundan Vali Çeber'e Ziyaret

Kızılay Yönetim Kurulundan Vali Çeber'e Ziyaret

YÖREDEN HABER 29.11.2019 13:07:01 23 0
Kızılay Yönetim Kurulundan Vali Çeber

Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılay’ı Rize Şube Başkanı Bahattin Karali ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Kızılay’ın Türkiye’de ve dünya genelinde gerçekleştirdiği faaliyetlerle vatandaşların her zaman yanında olmaya devam eden bir kurum olduğunun altını çizen Vali Çeber, “

Kızılay Derneği Genel Başkan Vekili Turunç ise kendilerini kabul eden Vali Çeber’e teşekkür ederek, ziyaretlerinin anısına hediye takdim etti. Başkan Vekili Turunç, Türk Kızılay’ının Türkiye’de ve dünyada, insanların en zor anlarında yanlarında bulacakları, ulvi görevler icra eden bir kuruluş olmaya devam edeceğini belirtti.

Vali Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Türk Kızılay’ı başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır ve tüm dünyanın takdirini kazanmış bir kurumdur. Ziyaretiniz vesilesiyle Kızılay yönetimine teşekkür ediyorum. Rize ili Türk Kızılay'ına elinden gelen desteği vermeye devam edecektir.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI