Kent Konseyi Üyeleri Vali Yazıcı'yı Ziyaret etti

Ardeşen Kent Konseyi Başkan ve Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 25.03.2016 14:28:42 36 0
Kent Konseyi Üyeleri Vali Yazıcı
Ardeşen Kent Konseyi Dernek Başkanı Ayşe Er, Başkan Yardımcısı Bekir Topaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Saral ve Tuğba Yazar Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Kabullerinden dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür eden Ardeşen Kent Konseyi Dernek Başkanı Ayşe Er, 'Kent konseyleri kentin kalkınması, daha güzel ve yaşanılır bir hale getirilmesi için kentte yaşayan insanların, sivil toplum kuruluşlarının önerilerini yetkili makamlara ulaştırmak için köprü vazifesi görmektedir. Bu nedenle Kent Konseyi olarak başlattığımız ziyaretlerimiz devam edecek. Sayın Valimize Kent Konseyi'ne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz ' dedi.

Ardeşen Kent Konseyi'ne çalışmalarında başarılar dileyen Vali Yazıcı ise, kent konseylerinin, kent yaşamında; kent vizyonu bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılık, yardımlaşma ve dayanışma, katılım ve yerinden ilkelerini hayata geçirmek için kurulmuş yapılar olduğunu söyledi.
Kent Konseylerinin şehrin gelişmesinde önemli rol oynadığını belirten Vali Yazıcı, ' Rize Valiliği olarak, Kent Konseyi'nin sunacağı projeler noktasında işbirliğine ve desteğe hazırız' diye konuştu.
Ziyaret sonunda nazik ziyaretlerinden ötürü Ardeşen Kent Konseyi Yönetimine teşekkür eden Vali Yazıcı, Kent Konseyi'ne çalışmalarında başarılar diledi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI