KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce ve Vali Ersin Yazıcı Rize Ticaret ve Sanayi Odasının Kasım ayı meclis toplantısına katıldılar.

YÖREDEN HABER 29.11.2014 11:31:42 139 0
 KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Bakan Sayın İdris Güllüce, burada yaptığı konuşmada, bakanlık olarak yatırımların hızlı tamamlanması için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.
Bakanlık olarak sanayicilerin hızlı hareket edebilmeleri için her türlü kolaylığı göstereceklerini, Türkiye'nin güçlü olması için daha çok üretmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Sayın İdris Güllüce, şunları kaydetti:
“Üretmek, ticaret yapmak, kazanmak zorundayız. Türkiye'yi büyütmek zorundayız. Bunun için de zamanı kaybetmemeliyiz. Dünyada kim en hızlı hareket ediyorsa o ilerleyebiliyor. Gelecek  hızlı hareket edenin olacak. Biz hem kendimiz hem ülkemizin, devletimizin bekası için, hem soyumuz sopumuz için çok üretmeliyiz. Çok çalışmalıyız ve zamanla yarışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ticaret ve sanayi odası gibi önemli kuruluşların değişimi sağlayıcı dozer görevi üstlenmesi gerektiğini kaydeden Bakan Sayın İdris Güllüce, 'Sanayicilik çok zor bir iştir. Ben de 2 yıl sanayici olarak çalıştım. Yapacak, üretecek, pazarlayacak, satacaksınız. Bütün bunların yanında belediye ile, bakanlık ile uğraşacaksınız. Sanayicilerin ne çileler çektiğini biliyorum' dedi.
Kasım ayı meclis toplantısına Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı,Nusret Bayraktar,Hasan Karal,Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap ve diğer ilgililer katıldı.
 Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, programın ardından Rize'den ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı