Kaymakam Terzi’de Denetimlere Katıldı

İçişleri Bakanlığı’nın “DİNAMİK DENETİM SÜRECİ” konulu genelgesi doğrultusunda Kontrollü Normalleşme döneminde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor.

YÖREDEN HABER 2.04.2021 19:46:02 41 0
Kaymakam Terzi’de Denetimlere Katıldı

PAZAR-İçişleri Bakanlığı’nın “DİNAMİK DENETİM SÜRECİ” konulu genelgesi doğrultusunda Kontrollü Normalleşme döneminde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor.

Rize’nin Pazar İlçesinde her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak oluşturulan ekiplerce taksi ve dolmuş durakları, marketler, bakkallar, kıraathaneler, çay bahçeleri, lokantalar, manavlar, kasaplar ve iş yerleri olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yaşam alanları denetlendi.

Denetimlere katılan Kaymakam Ayhan Terzi’ye, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Tarım Müdürü Engin BALTA, Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL eşlik etti.

Pazar Kaymakamı ve beraberindekiler, İşyerlerini ziyaret ederek iş yeri sahiplerini ve vatandaşları kontrollü normalleşme döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı. Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz denetimlerini her gün yapmaya devam edecektir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI