Kaymakam Terzi, Son Toplantısını Yaptı.

Bursa-Mudanya ilçesine tayini çıkması nedeniyle Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ başkanlığında Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu son toplantısını yaptı.

YÖREDEN HABER 3.09.2021 11:57:50 124 0
Kaymakam Terzi, Son Toplantısını Yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamında, Pazar ilçesinden Bursa'nın Mudanya ilçesine tayini çıkan Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, son toplantısını Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ile gerçekleştirdi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen oturuma, Kaymakam Ayhan Terzi'nin yanısıra,

Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Dursun GÜNEŞ, Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Malmüdürü Cengiz ALPER, seçilmiş üyeler Osman YÜKSEL ve Hasan Aykan ATABEY, Vakıf Mali Genel Sekreteri Semiha KANDEMİR, Vakıf İdari Genel Sekreteri Recep ŞAHİNGÖZ katıldı.

Vakıf Mali Genel Sekreteri Semiha KANDEMİR, yönetim kurulu üyelerine 2018-2021 yılları arasında hangi faaliyetlerin yapıldığı, vakıf gelirleri ve vakıf giderleri konusunda ayrıntılı bilgi verdi.

Kaymakam Terzi, desteklerinden dolayı, görev süresi boyunca yapılan tüm vakıf faaliyetlerine destek oldukları için başta Gençlik ve Spor Eski Bakanı Osman Aşkın BAK olmak üzere tüm hayırsever iş adamlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Vakıf Yönetim Kurulu üyelerine ve vakfa üye olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bundan sonra da Vakfıda görevi devralacak kaymakamımızla daha iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Vakfa yapılan bağışlar ile 2018-2021 yılları arasında aşağıdaki faaliyetler yapılmıştır; ifadelerinin yer aldığı açıklamada çalışmalarla ilgili şunlar kaydedildi.

2019 yılında Vakıf Senedi tadili yapılarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında başarılı ve ihtiyaçlı 48 Lisans öğrencisine 8 ay boyunca 200,00 TL burs verildi.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ise yine başarılı ve ihtiyaç sahibi 75 Lisans öğrencisine 8 ay süre ile 200,00 TL burs verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Tiyatro 53 Projesi hazırlanarak Eğitim öğretim yılının 2.kanaat dönemi sonuna kadar her ay iki oyunun 53 öğrenciye izletilmesi, taşıma bedeli ve tiyatro biletlerinin vakıf tarafından karşılanması sağlandı.

Mantık Soruları Yarışması Projesi kapsamında ilçemiz ortaokulları arasında yapılan bilgi yarışması sonucu ilk üçe giren öğrencilerimiz vakıf tarafından ödüllendirildi.

Veysel Vardal İlkokulunda sınıf düzenlenmesi masa ve sandalyelerin yenilenmesi sağlandı.

Necat Sağbaş Anadolu Lisesi ve kapalı spor salonunda dış cephe boyası ve tadilatların yapılması sağlandı.

Bağışların artırılması adına Turkcell ve Vodafone operatörleri PAZAR yazıp 5301’e Türk Telekom operatörleri ise PAZAR yazıp 5337’ye SMS atarak 10 TL bağışta bulunulabileceği SMS Kampanyası başlatıldı.

Vakfımıza ait bilgiler, haberler ve duyuruların takibi için  http://www.pazaregitimvakfi.org.tr/ web sayfası açıldı.

LGS tercih sürecinde Pazar Fen Lisesini puan üstünlüğüne göre 1.tercih olarak yazan ilk üç öğrenci olan 361.711 puanla Kerem TONYALI, 359.168 puanla Hasret KÜÇÜKKAYA,353.168 puanla Uygar Yağız AKDAĞ 4 yıl geçerli olmak üzere 250,00 TL burs almaya hak kazanmıştır.

İlçemiz Hamidiye İlk/Ortaokulunun koridor ve sınıflarında tadilat ve boya ile ilgili tamiratların yapılması sağlandı.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı