Kaymakam Terzi, Koronavirüs denetimi yaptı

Pazar ilçesinde, Kaymakam Ayhan Terzi, polis ve jandarmanın sürdürdüğü koronavirüs denetimlerine katıldı. İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimlerin sürdürüleceği açıklandı.

YÖREDEN HABER 4.09.2020 11:53:45 72 0
Kaymakam Terzi, Koronavirüs denetimi yaptı

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar ilçesinde, Kaymakam Ayhan Terzi, polis ve jandarmanın sürdürdüğü koronavirüs denetimlerine katıldı. İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimlerin sürdürüleceği açıklandı.

Pazar’da, koronavirüs Covid-19 salgın hastalığıyla mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen kapsamlı denetimlere ağırlık verildi. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, STK başkanları, Jandarma ve Emniyet mensuplarının da eşlik ettiği denetimlerde esnaflar ve vatandaşlar tedbirlere uyma hususunda uyarıldı. Kaymakam Ayhan Terzi maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda en üst seviyede duyarlı olunması gerektiğini dile getiren ve Rize durağında “ateş ölçümü” yaptırdı. Denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini vatandaşlarla sohbet ederek söyleyen Kaymakam Terzi, 'Yaz aylarını yaşadığımız günlerde ilçemizin nüfusunun artmasıyla koronavirüs covid-19 salgın hastalığının yayılma riski de artmış oluyor. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı devletimizin almış olduğu önlemlere riayet etmeye davet ediyorum. Bizler de idare olarak kamu kurumlarımızla, esnaf odalarımızla ve belediye personellerimizin desteğiyle her türlü önlemi almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın toplum sağlığını ilgilendiren ve hayati önemi olan bilhassa sosyal mesafe ve maske takılması hususuna hassasiyet gösterilmesini istiyoruz.' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI