Kaymakam Daştan'ı mutlu gününde yalnız bırakmadılar

Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan, Fatma Üstüntaş ile Yozgat'a bağlı Akdağmadeni ilçesinde gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

YÖREDEN HABER 3.07.2017 09:36:33 87 0
Kaymakam Daştan
Cemil Kus(Çamlıhemşin)
Yozgat’ın tanınmış iş adamlarından, Akdağmadeni Onur Sentetik Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Daştan ve Ayşe Daştan’ın oğulları Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan ve Fatma Üstüntaş’ın düğün törenleri Yozgat'a bağlı Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti.

 

Düğün Töreninde, Daştan ve Üstündaş ailelerini Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinden katılan ilçe belediye başkanı , il genel meclis üyeleri ve daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kaymakam Daştan ve Fatma Üstüntaş'ın, Akdağmadeni Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine katıldı. Nikah şahitliğine Bakan Bozdağ'a Yozgat valisi Kemal Yurtnaç'da eşlik etti.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Bozdağ, evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu ifade ederek, 'Ben, nikahın ve kurulan yuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Rabb'im çıktıkları uzun ince bu yolda yardımcıları olsun.' dedi.

Çiftlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç çocuk tavsiyesini hatırlatan Bozdağ, evlilik cüzdanını çifte teslim ederek ömür boyu mutluluklar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı