Kaymakam Çelik Pazar'da bir ilk ile başladı

Ocak Ayı İlçe İdare Şube Başkanları ve Muhtarlar Toplantısı yapıldı.Toplantı geçmiş dönemlerde Kaymakamlık toplantı salonlarında daire amirleri ile birlikte yapılırken,bu kez muhtarlar da katıldı.Geniş katılımlı toplantı Belediy

YÖREDEN HABER 10.01.2017 15:58:48 155 0
Kaymakam Çelik Pazar
Ocak Ayı İlçe İdare Şube Başkanları ve Muhtarlar Toplantısı yapıldı.
09.01.2017 tarihinde Ocak ayı Muhtarlar Toplantısı ile İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Pazar Kaymakamı Cevat Çelik Başkanlığında Belediye Kültür Salonunda yapıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kaymakam Çelik ' Muhtarlık köklü, tarihi ve önemli bir kurumdur. Bu bağlamda muhtarlarımız ile kurumlarımızın ahenk içinde çalışmaları büyük önem taşımaktadır. Kurum amirlerimiz ve muhtarlarımızı her ay bu toplantılar ile bir araya getirerek kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli olmasını sağlayacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla vatandaşımıza daha iyi hizmet sunmak en temel amacımızdır.'dedi.

Daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve diğer kurum amirleri söz alarak çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdiler. Bu konuşmalardan sonra muhtarların dilek ve şikayetleri dinlendi.
Toplantı her ay düzenli bir şekilde yapılması dileğiyle sona erdi 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı