Kaymakam Aslan'dan başkan Basa'ya veda ziyareti

Son Kararname ile Çorum Osmancık Kaymakamlığına atanan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan veda ziyaretlerine Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile devam etti.

YÖREDEN HABER 8.12.2016 14:07:03 171 0
Kaymakam Aslan
 7 Ağustos 2012 yılından bu yana yaklaşık 4,5 senedir Pazar'da Kaymakamlık yapan Selçuk Aslan,yeni kararname ile atanmış olduğu Çorum Osmancık ilçesine gitmeden önce Pazar'da Kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyareti yapıyor.


Pazar ilçesinde görevde bulunduğu sürede yapmış olduğu hizmetleri ile takdir edilen Kaymakam Aslan,Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'yı makamında ziyaret ederek helalik istedi.

Aslan' Görevde bulunduğu yaklaşık 4.5 yıl beraber çalışma imkanı bulduk.Bu süre içinde uyumlu bir çalışma yaptığımıza inanıyorum.Beşeriz elbette hatalarımız da olabilir.Bu uzun süre içinde birbirimizi kıracak herhangi bir olumsuz durum olduysa da ben hakkımı helal ediyorum.Sizinde etmenizi diliyorum.Pazar benim için diğer ilçelerde olduğu gibi güzel anılarımın geçtiği bir ilçe olarak hafızalarımızda yer alacaktır.Yolunuz düştüğünde her an kapımız sizlere açıktır' dedi.

Başkan Basa' Yeni görev yerinizde size başarılar diliyorum.Benden yana hakkımız geçtiyse de helal ediyorum' dedi.


ÖZGEÇMİŞİ
1978 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Kırşehir’de sırasıyla Hürriyet İlkokulu, Merkez Kale Ortaokulu ve Kırşehir Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde 1998’de tamamlayarak lisansüstü çalışmalara başladı. Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme bilim dalında “ Kovancılar’ ın Sosyal Yapısı” konulu tezinin kabulü ile bitirdi.

2000 yılında Maliye Bakanlığı’nda başladığı memuriyet hayatında 27 Aralık 2001 tarihinde başladığı Edirne Kaymakam adaylığıyla Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam adaylığı döneminde Edirne Valiliğinde il stajı, Keşan’ da Kaymakam Refikliği, Bayburt’ta Mülkiye teftiş stajı, Kayseri Tomarza ilçesi, Keşan ve Enez ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Bu dönemde 12 ay süreyle İngiltere’ nin başkenti Londra’da yabancı dil eğitimi ve Anglo- Sakson İdari yapısının İngiltere uygulamasını yerinde inceleme imkânı buldu.

Yurtdışı dönüşünde MGK Genel Sekreterliğinde Kamu Diplomasisi Kursu ardından katıldığı 89. Dönem Kaymakamlık Kursunu dönem birincisi olarak tamamlayarak Kayseri ili Tomarza ilçesi Kaymakamlığına asaleten atanmıştır.

15 Nisan 2005 - 12 Ekim 2006 tarihlerinde Kayseri Tomarza Kaymakamlığı,
27 Ekim 2006 - 01 Eylül 2008 tarihlerinde Bingöl-Yayladere Kaymakamlığı,
15 Eylül 2008 - 15 Ağustos 2012 tarihlerinde Elazığ Kovancılar Kaymakamlığı görevlerinin ardından 7 Ağustos 2012 tarih 2012/473 sayılı Kararname İle Rize-Pazar Kaymakamlığı görevine atanan ASLAN İngilizce bilmekte olup, Türkçe Öğretmeni Pınar ASLAN’ la evli olup Selçuk Alp ve Ülkünur Sena adlı iki çocuk babasıdır.
Aslan son kaararname ile Çorum Osmancık Kaymakamlığına atandı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI