Kaymakam Aslan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler

Öğretmen ve öğrenciler Pazar Kaymakamı Aslan'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni atandığı Osmancık Kaymakamlığı görevinde başarılar dilediler.

YÖREDEN HABER 2.12.2016 14:59:29 53 0
Kaymakam Aslan
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet  Büyük, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Müdürü Reşat Önder, Müdür Yardımcısı Nurten Bank, öğretmenler Burçak Sevindik ve Özlem Memişoğlu  ile  Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Pazar Kaymakamı Selçuk Aslanı  makamında ziyaret ettiler.

Öğretmen ve öğrenciler Pazar Kaymakamı Aslan'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni atandığı Osmancık Kaymakamlığı görevinde başarılar dilediler. 

 Selçuk Aslan  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,Özel Eğitim Sınıflarımızda öğrenim gören en özel öğrencilerimiz hem aileler hem de eğitim sektörünün yönetim paydaşları olarak bizlerin kıymetlileridir. Onların eğitim seviyelerindeki olumlu yönde her ivme bizleri sonsuz mutlu kılmaktadır. Bu konuda öğretmenlerimize özverileri için ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek öğrencilerimizle sohbet edip, yürekleri kadar saf sorularını yanıtladı.
Kaymakam Aslan Engelliler Haftası Münasebetiyle yayınladığı mesajda da;  
“Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu olmayıp sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Hiç bir engelliliğin bilerek ve isteyerek olmadığı, her normal insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Engelli vatandaşlarımıza verebileceğimiz en büyük destek onlara saygı göstermek, onlarında toplumun eşit bir paydaşı olduğunu kabul ederek, dışlamamaktır. Bunun için de engellilere acıyarak değil belli imkanlara ulaşma hususunda önlerinde ki engelleri kaldırarak yardımcı olmalıyız. Engellileri toplumun ayrımcılığa uğrayan, dışlanmış bir kesimi olmaktan, birilerinin yardımına muhtaç olmaktan çıkarmalıyız. Özellikle şehirlerimizin mimarisini ve günlük kullanım alanlarımızı engelli vatandaşlarımızın da kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamalarına imkan sunacak şekilde dizayn etmek zorundayız.  Unutmamız gerekir ki engelli vatandaşlarımızın ayrı dünyaları yoktur. Bu dünya hepimizin. Bunu bilerek yaşayalım ve yaşatalım. Onların hayata bağlanmaları için bir elde biz uzatalım ve bütün engelleri beraber aşalım” dedi.
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI