Kaymakam Aslan 4 köye ait Grup suyunu inceledi

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın, Tomaslı grup içme suyundan faydalanan köyleri ve isale hattı ile depoları ziyaret ettiği bildirildi

YÖREDEN HABER 14.08.2014 16:18:19 54 0
Kaymakam Aslan 4 köye ait Grup suyunu inceledi
Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin Tomaslı Grup içme suyu isale hattı, depolar ve kaynağında söz konusu içme suyundan faydalanan köylerden Kocaköprü, Sivritepe, Ortayol, Uğrak köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunduğunu ifade etti.



İncelemelerine, İl Genel Meclisi üyeleri Rasim Çorbacı ile daire amirleri ve muhtarların eşlik ettiğini belirten Aslan, şunları kaydetti:

Köylerden gelen vatandaş talepleri yerinde değerlendirildi, noksanlıklar tespit edildi. Su alma yapısında gözlemlenen bazı eksikliklerin giderilmesi konusunda teknik elemanlar görevlendirildi. Suyun daha sağlıklı kullanılabilmesi için muhtarlıklara gerekli uyarı ve tavsiyelerde bulunularak içme ve evsel kullanım amacıyla yapılan su şebekelerinin amaç doğrultusunda kullanımının ve su alma yapılarında ki periyodik bakımların yapılmasının nispeten kurak diyebileceğimiz bu dönemde su sıkıntısının önüne geçilmesine ciddi katkı sunacağını belirtildi.”

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı