Kavrun'daki Horon'a Ceza

Covid-19 Pandemi Kurallarına Uymayarak Horon Oynayanlara İdari Para Cezası Uygulandı

YÖREDEN HABER 14.08.2020 13:59:47 61 0
Kavrun

Rize Valiliğinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

'Covid-19 Pandemi Kurallarına Uymayarak Horon Oynayanlara İdari Para Cezası Uygulandı.Çamlıhemşin, Kavrun Yaylasında Covid-19 Pandemi kurallarına uymayarak horon oynayan kişilere idari para cezası uygulandı.Covid-19 Pandemi sürecinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayarak Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kavrun Yaylasında horon oynayıp sosyal medya üzerinden paylaşan kişiler, Rize İl Jandarma Komutanlığınca tespit edilmesi üzerine ilgili kişilere idari para cezası uygulandı.İl dışına olduğu tespit edilen 3 şahsa ise idari para cezası uygulanması için adres tespiti yapılarak, bulundukları Mülki Amirlikler ile gerekli yazışma yapıldı.

Vali Çeber, yapılan bilgilendirmelerin ardından, yeni kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşlarımıza daha büyük sorumluluklar düştüğünü ifade ederek. “Bireysel olarak özellikle “ maske, mesafe ve hijyen “ kurallarına hassasiyetle dikkat etmemiz gerekiyor. Bu doğrultuda il genelinde yapacağımız denetimler devam etmekte ve gerektiğinde idari para cezaları uygulanarak suç duyurusunda bulunulmaktadır. “ dedi.

Vali Çeber, ayrıca Cavid-19 Pandemi kurallarına uygun hareket ederek pandemi süreci ile verilen mücadeleye destek olan vatandaşlara teşekkür etti.'


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI