Katkılarından Dolayı Plaket verdiler

Kısa adı ROMED olan Rize Otizmle Mücadele Eğitim Derneği Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na derneğe ve otizmli çocuklara verdiği destekten ötürü OTİZM DOSTU plaketi verdi.

YÖREDEN HABER 31.03.2016 11:54:40 60 0
Katkılarından Dolayı Plaket verdiler
Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret eden ROMED Başkanı Resul Usta, Güneysu Kızılay Şükrü Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ramazan Çiçekçi, okul öğretmenleri ve öğrenciler kendilerine her zaman destek olan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu OTİZM DOSTU ilan ederek plaket ve derneğin çıkarttığı dergiyi taktim ettiler. Dernek Başkanı Resul Usta kendilerine her zaman destek veren ve çalışmalarımızı yakinen takip eden Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu’nu OTİZM DOSTU seçtik ve 01 Nisan OTİZM BULUŞMASI etkinliğine davet ettik kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Ziyaretten ve dost olarak görülmekten çok mutlu olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu Otizmle mücadele derneğinin ilimizde yapacağı her türlü etkinlik ve faaliyete hem şahsım hem de ÇAYKUR adına elimizden gelen desteği bugüne kadar vermeye çalıştık ve bundan sonrada vermeye gayret göstereceğiz. Bizi dost ilan ettiler bizde buna layık olmaya çalışacağız dedi. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı