Kasap'a Meslektaşlarından Rize için Proje

Prof. Dr. Özbay ve Doç. Dr. Şenbil, RTE Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Araştırma Teknik Yöntemleri ve Alternatif Çay Ürünleri Öğretim görevlisi, Ekrem Yüce'yi Üniversitede ki odasında ziyaret ederek, Gazi Üniversitesiyle birlikte DOKAP

YÖREDEN HABER 27.03.2014 18:07:51 14 0
Kasap
Bayram Ali KAVALCI

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın, Ankara Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı 20 yıllık mesai arkadaşları, Prof. Dr. Mahmut Özbay ve Gazi Üniversitesi Şehri ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Şenbil Rize’ye geldiler.

Ak Parti Rize Belediye Başkan adayı Gazi Üniversitesinden mesai arkadaşları, Prof. Dr. Özbay ve Doç. Dr. Şenbil’ın Rize’ye gelerek adaylığını tebrik ettiklerini ifade eden, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, ” Üniversiteden çok değerli iki mesai arkadaşımız, kıymetli hocalarımızla birlikte Ankara metropoliteni alanı ve yakın çevresi ulaşım ana plan projesinde birlikte çalışmaktayız. Aynı zamanda bu projenin icra kurulu üyelik görevlerimizde birlikte yürütmekteyiz.

Mühendislik ve Şehir planlamacılık konusunda başta, Ankara ve İstanbul Büyükşehir’de yapmış oldukları çok önemli çalışmalarla konularında ülkemizin önemli öğretim üyelerinden olan bu iki arkadaşım, Rize’mize teşrif ederek, Güney Çevre Yolu, Rize şehri merkezindeki derelerimiz, sahil şeridimiz, yol kavşaklarımız, şehri merkezi giriş, çıkışları ve caddelerimiz üzerinde bazı tespit çalışmalar yapmışlardır. İnşallah Rize belediye başkanı seçildiğim taktirde bu iki hocamız, seçimden sonra şehrimize teşrif ederek ulaşım ana planı projesinin altyapı çalışmalarını yapacaklardır. “
dedi.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret eden, Prof. Dr. Mahmut Özbay, Prof. Dr. Reşat Kasap, Doç. Dr. Metin Şenbil ve Gazi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesiyle birlikte bir yıldır proje çalıştayı yapan DOKAP Bölge Başkanı ve Rize Sorumlusu Ekrem Yüce’nin de katıldığı ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren, RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, “Kıymetli hocalarımızı Üniversitemizde görmekten sevinç duydum.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok ilgi gören üniversitelerinden olan RTE üniversitemiz, Gazi üniversitemizle de birlikte bir çok alanda akademik çalışmalar yapmaktadır. bizim felsefemiz bilgiyi paylaşan, farkındandık ortaya koyan bir üniversite olarak, iktisadı ve üretici olmayan bir çözüm, çözüm değildir.

Ülkemizin en köklü, en büyük üniversitelerinden olan Gazi Üniversitemiz önemli bölümlerinden olan Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültemizi ilimizde de kurmuş olup ilk defa öğrenci almaya başlayacağız.”
dedi. Prof. Dr. Özbay ve Doç. Dr. Şenbil, RTE Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Araştırma Teknik Yöntemleri ve Alternatif Çay Ürünleri Öğretim görevlisi, Ekrem Yüce’yi Üniversitede ki odasında ziyaret ederek, Gazi Üniversitesiyle birlikte DOKAP olarak yürüttükleri projeler hakkında çalışması yaptılar.






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI