Kasap Rize'li seçmenlere teşekkür etti

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vatandaşımızın büyük bir teveccühü ile Türkiye’de en yüksek oy oranı ile Rize Belediye başkanlığına layık görüldük. Göreve başladıktan sonra siyasi parti başkan ve yöneticileri sivil toplum örgü

YÖREDEN HABER 21.05.2014 18:38:48 18 0
Kasap Rize
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar mesaimizin büyük bir kısmını ayırdığımız bu ziyaretler esnasında bizlere birçok konuda bilgi aktaran, tecrübelerini paylaşan, toplumsal taleplerini dile getiren ve daha yaşanılabilir bir Rize için öneriler ile gelenler oldu. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak gördüğümüz bu ziyaretlerdeki talep ve önerileri not aldık.

Yapmakta olduğumuz ve yapacağımız tüm yatırım ve hizmetlerde bu talep ve önerileri göz önüne alıp önce insan düşüncesi ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ziyaretler esnasında sıklıkla karşılaştığımız iş ve istihdam taleplerine Rize Belediyesi’nin mevcut personel yapısını göz önüne alarak cevap veremediğimizi bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum. Belediyemiz personeli, hizmetlerin aksamadan yürümesi için yeterli ve donanımlıdır. Belediyemiz yapacağı yatırım ve hizmetlerle dolaylı istihdam imkânları oluşturacaktır ancak direkt olarak personel alımının söz konusu olamayacağını bir kez daha kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Bu düşüncelerle önümüzdeki haftadan itibaren iade-i ziyaretlere başlayacağız. Kamu kurum ve kuruluşları ile mensubu olmaktan büyük onur duyduğum AK Parti teşkilatı ve diğer siyasiler, sivil toplum örgütleri ve temsilcileri, esnafımız ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye başlayacağız.
Bu sürecin ardından hemşerilerimizin sorunlarını önerilerini ve taleplerini bizzat belediyemize ulaştırabilmelerini sağlayacak ve bu yapıyı kurumsallaştıracak bir uygulamaya geçiş yapacağız. Her hafta önceden kamuoyuna ilan edilecek bir gün halk günü olacak ve bizzat hemşerilerimizle görüş alış verişinde bulunma imkânımız aralıksız devam edecektir.
Saygı ve sevgilerimle…
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI