Karayolu yatırımları masaya yatırıldı.

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal karayolları 10. Bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş’la bir araya gelerek Rize’deki karayolu yatırımlarını değerlendirdi.

YÖREDEN HABER 17.11.2016 10:43:54 8 0
Karayolu yatırımları masaya yatırıldı.
Milletvekili Karal Karayolları  10. Bölge müdürlüğünü ziyaret  ederek  bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş’la bir araya  geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Rize’deki karayolu yatırımları değerlendirildi.
Milletvekili Karal Rize’de devam eden 17 karayolu yatırımıyla ilgili  bölge müdürü  Selahattin Bayramçavuş ve ekibinden  bilgiler aldı. AK Parti İktidarı  döneminde Rize’de devasa karayolu yatırımları yapıldı. Başta Rize’nin 136 yıllık hayali olan Ovit tünelinde geçtiğimiz günlerde başbakan Binali  Yıldırım’ın katılımıyla ilk ışık göründü. Bunun yanında Rize’de başta Güney  çevre yolu ve Salarha tüneli  olmak  üzere 17 ayrı yerdeki karayolu şantiyelerinde  çalışmalar devam ediyor. Toplantıda tüm bu yatırımlarla ilgili gelinen son nokta ve bugüne kadar yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.
Milletvekili Karal Projelerin  takibi noktasında Ankara’da çalışmalar yaparken zaman zaman bu projeleri  ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunuyor. Ayrıca bölge müdürü ve ekibinden de teknik konular hakkında bilgiler alarak gelinen son noktayı değerlendiriyor. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI