Karal'ı TBMM'de ziyaret etti

Rize Milletvekili ve Türkiye Yemen Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan KARAL’ı Yemen milletvekili ve Yemen Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Dr Samir Radha ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 14.06.2016 08:11:08 23 0
Karal
Karal, kabulde yaptığı konuşmada, Yemen-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanının ziyaretleri kapsamında TBMM'ye, ardından da Başbakanımız Binali YILDIRIM ‘la bir araya geldiklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yemen ile Türkiye arasında geçmişten gelen dostluk ve kardeşlik ilişkisi bulunduğunu ifade eden KARAL, 'İki ülke halkı yüzyıllardan bu yana birbirlerini kardeş olarak görmektedir.

Bugün de hükümetler arası, parlementolar arası ilişkilerimiz çok güçlüdür. Bunun bir örneği olarak da ülkemizi ziyaret ettiler.

Karal, Yemen'e ekonomik ve mali desteğimiz devam edecektir. Yemen'in kalkınmasına, aramızdaki ticaretin güçlenmesine, Yemen'in demokratik bir ülke olarak huzur ve istikrara kavuşmasında Türkiye çok büyük destek verecektir. Türkiyemize teşriflerinden dolayı, kendilerine teşekkür ediyorum. Buradan Yemen halkına sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyorum.' dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI