Karal'dan Kasap'a tam destek geldi

30 Mart Mahalli idareler seçiminin en başarılı sonucunu elde eden ve 1Nisan 2014 tarihinde göreve başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’a Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet tebrik ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 11.04.2014 19:32:44 36 0
Karal
Milletvekili Hasan Karal, ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, makamında karşıladı.
Ziyarette Karal, Başkan Kasap’ı tebrik ederek ; “30 Mart yerel seçimlerin ardından Rize'de Ak Parti olarak kazanmış olduğumuz Belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Kazandığımız seçim sonrası Rize Belediye Başkanı olarak görevi devralan Prof. Dr. Reşat KASAP Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine başarılar dilerken, Allah güzel hizmetler yapmasını nasip eylesin duasını eksik etmiyoruz. Rize merkez de Ak Parti olarak çok güzel bir başarıya imza attık. %68'lik bir oyla seçim kazanarak Türkiye genelinde büyük başarıya imza attık. Bu başarı geçtiğimiz hafta içerisinde bize Ankara'da çok büyük bir gurur yaşattı. Sayın Başbakanımızın da gurup toplantısında Türkiye genelinde ilimizi birinci ilan etmiş olması hepimiz için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bu manada tüm teşkilatımıza ve Başbakanımıza memleketinde desteğini esirgemeyen Rizeli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başbakanımızın da memnuniyetini tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz. Değerli Belediye Başkanımız ve ekibi çok güzel hizmetler yapacaklardır. Bizde tüm gücümüzle hayata geçirilecek olan yeni projelere desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerimize bir kardeşleri olarak teşekkürlerimi sunuyor, gün birlik beraberlik günüdür diyorum herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum' dedi.
 
Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, ise; “Sayın Rize Millet Vekilimiz Hasan KARAL beyin bizleri seçim sonrası ziyaret etmesi bizi son derece memnun etmiştir. Seçim sürecinde de başta Sayın Başbakanımız, Bakanımız, Millet Vekillerimiz bizlere her daim destek oldular. Seçim sonrası da bu desteklerini esirgemeden sürdürüyorlar ve sürdüreceklerine de inancım tamdır. Seçim süreci içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimizi burada hep birlikte Rize de hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Bu sebeple Türkiye genelinde almış olduğumuz yüksek oy oranı ile birinci il olmamıza vesile olan Rizeli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Rize Belediyesi olarak ekibimle beraber hemşerilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum' dedi.
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI