Karal’dan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokuluna Ziyaret

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldılar.

YÖREDEN HABER 13.10.2016 16:32:43 37 0
Karal’dan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokuluna Ziyaret
Milletvekili Karal Beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin ile beraber 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlenen ve Millî Eğitim’e devredildikten sonra 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet veren okulu ziyaret ederek okul yöneticilerinden bilgi aldı.

Rize Milletvekili Hasan Karal ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada; “İmam Hatip Ortaokulumuzun ilimize hayırlı olmasını, ismini 15 Temmuz tarihinde ülkemizde yaşanan darbe girişimin ardından şehit olan vatandaşlarımızdan alan bu güzel müessesenin geleceğimiz olan çocuklarımızın vatan ve millet sevgisi ile yetişmesinde çok büyük rol alacağını inanıyorum. Bu güzel okulumuzun ilimize, çocuklarımıza ve tüm ailelere hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyor, tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum.' dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI