Karal, Mecliste Çalışan Rizelileri İftarda Buluşturdu

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal TBMM ‘de Çalışan Rizeli hemşerileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 29.06.2016 14:54:20 25 0
Karal, Mecliste Çalışan Rizelileri İftarda Buluşturdu
TBMM çalışmalarından fırsat buldukça Rize’ye gelen ve Ramazan ayında hemşeriyle birlikte iftar sofralarında buluşan Karal TBMM’deki Rizeli çalışanları da unutmayarak düzenlediği iftar programında TBMM’deki Rizeli çalışanlarla bir araya geldi. İftar programında AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar’da Karal’a eşlik etti.

Gittiği her yerde hemşerilerini sahiplenen ve Rizeliliğiyle övünen Karal’ın organize ettiği iftar programı mecliste çalışan Rizeliler tarafında takdirle karşılanırken kendisine teşekkürlerini ilettiler. Karal’ın hemşerilerini sahiplenmesi ve bu organizasyonu her ramazan yapmaya çaba göstermesi de Rizeli hemşerilerini ayrıca memnun etti.

Milletvekili Karal davetine katılan tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “ Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını en üst seviyede olduğu mübarek ramazan ayında siz değerli Rizeli hemşerilerimle birlikte bu iftar sofrasında olmaktan dolayı büyük memnuniyet duymaktayım. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi

Konuşmaların ardından Milletvekili Karal ve Milletvekili Ayar yoğun geçen genel kurul çalışmalarına dönmek üzere oradan ayrıldılar.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı