KARAL HALKLA BAYRAMLAŞTI

NAMAZ ÇIKIŞ TEK TEK BAYRAMLAŞMA YAPTI !

YÖREDEN HABER 8.08.2013 16:39:39 2 0
KARAL HALKLA BAYRAMLAŞTI




Bayram Ali KAVALCI

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ramazan bayramı namazını kendisinin de uzun yıllar hizmet verdiği, Rize Şeyh camisinde kalabalık bir cemaat topluluğu ile birlikte kıldı. Milletvekili Hasan Karal, beraberinde Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Diyanet İşleri Başkanlığı Müftü Yusuf Karal’ı Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Şeyh Camisi İmam Hatipleri Hüseyin Yılmaz ve Emrullah Köseoğlu ile birlikte bayram namazına katılan cemaatle tek tek bayramlaştılar.

           
Rize Milletvekili Hasan Karal; “Şeyh camimiz benim ve Rizeli hemşerilerim için önemli camilerimiz arasında yer almaktadır. Ramazan ve kurban bayramı namazlarını her bayramda farklı bir camimizde kılarak, bayram namazına katılan cemaatimizle seher vaktinde manevi buluşmanın en sevinçli anını yaşamış oluyoruz. Bu bayramda da gerek ülkemiz genelinde, gerekse Rizemiz’de huzur, barış ve kardeşlik duygularının doruğunda çok güzel bir mevsimde mübarek ramazan bayramımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ramazan bayramının, halkımızın birlik ve beraberliğine, dünya yüzündeki mazlumlarının kurtuluşuna, tüm insanlığının barışına, huzuruna ve hidayetine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.  Aziz milletimizin ve Rizeli hemşerilerimin ailece bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

          
  Rize Milletvekili Hasan Karal, cami çıkışında her bayramda Rize’ye has olarak bayram günlerinde bir kısım fırınlarda üretilen Rize’nin halka ekmeğinin satışı yapan gençlerden tüm ekmekleri satın alarak, beraberinde bayramlaşmaya katılan cemaate hediye etti. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI