Karal Çamlıhemşin'de

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çamlıhemşin’e ziyarette bulunarak belediye başkanlarını tebrik etti.

YÖREDEN HABER 14.04.2014 09:13:02 11 0
Karal Çamlıhemşin
Bülent İsmailoğlu(Çamlıhemşin)
30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen yeni belediye başkanlarına yönelik tebrik ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal,  Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Karal’a ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Savaş Tabak, İsmail Hakkı Şentürk, Murat Artan, Mehmet Şehitoğlu, Süleyman Razıoğlu ve il yönetim kurulu üyesi Sinan Oğur eşlik etti

Çamlıhemşin Belediyesinin yeni belediye başkanı Osman Haşimoğlu’nu tebrik eden Karal,  burada yaptığı konuşmada şunları  söyledi: 2009 yılında kaybettiğimiz Çamlıhemşin belediyesi 2014 yılı itibari ile tekrar AK Parti  belediyeciliği ile tanıştı. Bize AK Parti’ye ve başbakanımıza güven duyup destek veren bütün Çamlıhemşinlilere teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanı Osman Haşimoğlu'na ve ekibine başarılar diliyorum. Ayrıca seçimin kazanılmasında emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize ve Çamlıhemşinli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bizde güven veren bu kadroya elimizden geldiğince destek olacağız.

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ise, 'Sayın vekilimize bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.  Seçim sürecince belirttiğimiz çalışmalarla Çamlıhemşin’in kaybettiği 5 yılın açığını kapatmak adına daha çok çalışacağız. Şimdi artık hizmet zamanı. Herkesin başkanı olarak Çamlıhemşin’i hak ettiği yerlere getirmek için çalışacağız.” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı