Karal Belediyeleri geziyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İkizdere ve Derepazarı Belediyelerini ziyaret ederek belediyelerin hazırlamış olduğu projeleri inceledi.

YÖREDEN HABER 26.05.2014 08:02:33 20 0
Karal Belediyeleri geziyor
Karal, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu ve Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül'ü ziyaret ederek hazırlamış oldukları projeleri inceledi. Karal'a ziyaretleri sırasında il başkan yardımcıları; Savaş Tabak, İsmail Kosif, ve Mehmet Şehitoğlu eşlik etti.

İlk olarak İkizdere belediyesini ziyaret eden Karal, burada İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'ndan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Derepazarı'na geçen Karal, Yakup Samangül'ü ziyaret etti. Samangül'den Derepazarı ile ilgili projelerin son durumunu ve hazırladıkları yeni projeler hakkında bilgi edindi.

Karal, burada yaptığı açıklamada, belediyelerinin projelerine Ankara'dan gerekli desteği vermek için elinden geleni yapacağını belirterek şunları söyledi:
“Belediyelerimizi ziyaret ederek hazırlamış oldukları projeleri incelemekteyiz. Belediye başkanlarımızın hazırlamış olduğu projelerler ilgili Ankara'daki yetkili baklanlıklarla ve müdürlülüklerle görüşerek kendilerine her zaman yardımcı olamaya çalışıyoruz. Biz AK Parti belediyeciliğinin farkını bütün ilçelerimizde hissettirmenin çabasındayız. Belediye başkanlarımız projelerini hazırlıyor. Bizde elimizden geldiğince Ankara'dan kendilerine destek olamaya çalışıyoruz.'
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı