Karal Ardeşen'de

Konuşmaların ardından Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerindeki sorunlar dile getirilerek, çözüm noktalarıyla ilgili istişarede bulunuldu.

YÖREDEN HABER 15.02.2016 07:28:59 16 0
Karal Ardeşen
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerindeki STK başkanları, köy ve mahalle muhtarlarının dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Karal'a, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı eşkil etti. Toplantılara AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Çamlıhemşin İlçe başkanı AHmet Yılmaz, Çamlıhemşin belediye başkanı Osman Haşimoğlu, STK başkanları, İl genel meclisi ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Karal, istişare toplantılarında yaptığı konuşmada TBMM’deki yoğun mesailerin yanında her hafta Rize’ye geldiğini belirterek, “İlimizi ve ilçelerimizi çok daha güzel hizmetlerle tanıştırmak, köylerimizde, mahallelerimizde ve yerel yönetimlerimizde yaşanan problemleri aşmak adına bu istişare toplantılarını düzenliyoruz. Her şeyin en doğrusunu Ankara bilir mantığında hiçbir zaman olmadık. Bölgeleri mutlaka o bölgede yaşayan insanlar yönetmelidir, mantığıyla siyasete yaklaştık. Bugün de Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerimizin değerli kanaat önderleriyle beraber ilçelerimizle alakalı meselelerini görüşmek ve siyaset – halk interaktif ortamı içerisinde iletişimi sağlamak adına buradayız” dedi
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı