KARAFAZLI ANKARA’DA BİRLİK ENCÜMENLİĞİNE SEÇİLDİ

Ak Parti İyidere İl Genel Meclis Üyesi Sabit KARAFAZLI Ankara’da gerçekleşen T.C. Vilayetler Birliği 46. Olağan Genel Meclis toplantısında Birlik Encümenliğine seçildi

YÖREDEN HABER 30.05.2018 18:52:32 22 3
KARAFAZLI ANKARA’DA BİRLİK ENCÜMENLİĞİNE SEÇİLDİ

Ankara, Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen, Vilayetler Birliği 46. Olağan Genel Meclis toplantısında, Birlik Meclisi tarafından Birlik Encümenliğine aday olmadan tercihen bu göreve seçilen, Rizeli siyasetçi ve yönetici Sabit Karafazlı, Birlik Meclis üyeleri tarafından, Birlik Encümenliğine seçilmesi Rize’de sevinçle karşılandı.


Ak Parti İyidere İl Genel Meclis Üyesi, Ak Parti İyidere Eski İlçe Başkanı ve Ak Parti Rize eski İl Başkan Yardımcısı, Vilayetler Birliğinin yeni Encümeni Sabit Karafazlı, Birlik Meclisi, Birlik Başkanı, 51 üye ilin Valileri ile 51 ildeki İl Genel Meclislerinin kendi üyeleri arasından seçeceği 1’er üye olmak üzere 103 kişiden oluşmaktadır.


Vilayetler Birlik Başkanı ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Vali Muhterem İnce ve Birlik Meclisin diğer üyeleri, Birlik Encümenliğine seçtikleri Sabit Karafazlı’yı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığı, Vilayetler Birliği, Birlik Encümenliğine seçilen Sabit Karafazlı, kendisi için adeta bir sürpriz olan bu onurlu göreve aday olmaksızın seçilmesinden dolayı, Birlik Başkanı ve Birlik Meclis üyelerine teşekkür etti. Yeni Birlik Encümeni Karafazlı, Şahsim ve Rizeli hemşerilerim adına büyük gurur duyduğunu ve bu gurura layık olmak için, ülkeme, vilayetler birliğimize ve Rize ilime faydalı hizmetler vermek için çok çalışacağı dile getirdi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
Tarlacı
31.05.2018 02:43:52
İnşAllah Rize’mize faydalı işler yapar hayırlı olsun

Mehmet Çakır
1.06.2018 02:44:37
Yeni görevin hayırlı olsun.Tebrik eder başarılarının devamını dilerim yeğen.

Yavuz Pederlioğlu
3.06.2018 13:21:28
Hayırlı olsun Allah kolaylık versın

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI