KARADENİZ GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANLARINDAN ZİYARET

KARADENİZ GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANLARINDAN ZİYARET

YÖREDEN HABER 16.09.2018 07:45:10 7 0
KARADENİZ GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Artvin’de gerçekleştirilecek olan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere Artvin’e gelen heyet, Belediyeyi ziyaret etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de gerçekleştirilecek olan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere Artvin’e gelen heyet, Belediyeyi ziyaret etti.

Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren federasyon ve cemiyet başkanlarını, Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan Belediye Başkanlığı Makamında kabul etti.

Başkan Vekili Yazan, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin yoğun programı nedeniyle şehir dışında olduğundan ziyarette yer alamadığını belirterek selamlarını iletti. Yazan, 4 yıllık gibi kısa bir süre içinde Artvin’e yaptıkları yatırımlardan bahsederek Artvin’in geleceğini turizm ve eğitimde aradığını ve bu yüzden de şehrin tanıtımı konusun da medya mensuplarına büyük iş düştüğünü söyledi.

Ziyarette, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Saymanı Ergün Ata, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Tokat Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Cemiyeti Başkanı İhsan Uluözlü, 53 Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haluk Ayyıldız, 19 Eylül Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Durmuş Karaağaç, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve bir önceki dönem başkanı Tolga Gül, KGF Artvin Saymanı Orhan Sevinç, Artvin Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden Yusuf Okur, Adem Güngör ve Buket Çelik katıldı.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen, Başkan Vekili Yazan’a, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu 6. Başkanlar Toplantısına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Vekili Yazan’ın da Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen’e taş üzerine baskılı Artvin fotoğrafı takdim etmesi üzerine ziyaret son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı