Kaptan Hüseyin Yangın’dan İmzalı Kitap Hediye

“Bir ömre sığmayan birlikteliğin hikayesidir bu kitap” ifadeleriyle yayım hayatına sunduğu ilk eseri SEVDAMIN ROTASI PAZARSPOR” kitabını piyasaya süren Pazarspor Onursal Başkanı Kaptan Hüseyin Yangın, doğduğu ilçeye gelerek bizzat k

YÖREDEN HABER 14.04.2021 11:03:04 58 0
Kaptan Hüseyin Yangın’dan İmzalı Kitap Hediye

“Bir ömre sığmayan birlikteliğin hikayesidir bu kitap” ifadeleriyle yayım hayatına sunduğu ilk eseri SEVDAMIN ROTASI PAZARSPOR” kitabını piyasaya süren Pazarspor Onursal Başkanı Kaptan Hüseyin Yangın, doğduğu ilçeye gelerek bizzat kendisi tanıtıma öncülük yapıyor.

Kaptan Yangın, ilk olarak Pazar İlçe Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek “Sevdamın Rotası Pazarspor” kitabını imzalayarak takdim etti.

Ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı Trabzonspor Kulübünde ziyaret etti ve imzalı kitabını kendisine sundu.

Başkan Yangın, Belediye Başkanı Basa ve Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı ile bir süre spor üzerine sohbet etti. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı da teşekkür etti.

Başkan Basa ve Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyetleri dile getirerek, eseri okuduktan sonra geçmişten günümüze Pazarspor’u daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı