Kanocular Ardeşen'de yarışacak

Türkiye Kano Slalom Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Akarsu Kano Slalom Kupası yarışları 09/10 Mart 2019 tarihlerinde Rize/Ardeşen Kano Parkurunda yapılacak

YÖREDEN HABER 8.03.2019 13:38:54 37 0
Kanocular Ardeşen

Kupası Yarışları için Rize/Ardeşen yolcu edildiler.

Hayati Akbaş.

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının K1 ve C1 kategorilerinde katılacağı yarışlarda kano erkek alt takımında; İlhan Demirtaş, Ali Kemal Aydın, Emirhan Genç, Kubilay Yılmaz, Mehmet İspirli, Melihcan Akduman, Emircan Tarık Yılmazlar, İsmail Taşçı, Abdullah Enes Akgül ve Şevket Kaya, Kano Alt kız takımında; Hilal Özçelik, Abide Çoban, Aleyna Çakal, Duygu Atıcı, Elanur Toprakçı, Şevket Kaya, Elif Aslan, Fadime Kuru ve İleyda Asena Kuru yer alıyor.

Sporcuları şampiyonaya uğurlayan Başkan Aytekin, “ Sizleri her şampiyonaya yolcu ederken göstereceğiniz performans kadar davranışlarınızla da bizleri, memleketimizi de temsil ettiğinizi unutmayın. Sizlere güveniyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kafile başkanı ve antrenör olarak Yusufeli Belediyesi spor sorumlusu Mehmet Tüylü ve Büşra Ertek sporculara eşlik ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI