Kano Federasyon başkanı Sütlüoğlu'nu ziyaret etti

Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret eden, Türkiye Kano Federasyonun Yeni Başkanı Alper Cavit KABAKÇI,'Sütlüoğlu’nun Kano Sporuna Önemli Katkıları Vardır'

YÖREDEN HABER 27.12.2016 17:51:15 16 0
Kano Federasyon başkanı Sütlüoğlu
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 
Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığına seçilen, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim üyelerinden Alper Cavit Kabakçı, Rize’de yıllardır Kano Sporunda başarılarıyla tanınan, profesyonel olarak faaliyet gösteren ve onlarca Milli Kanocu yetiştiren ve yetiştirmeye devam edene birçok spor kulübüne ziyarette bulunarak çalışmalarını yerinde denetledi, yönetici, antrenör ve sporcularının görüşlerini alarak, sorunlarını yerinde dineldi.
Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Aynı zamanda Çaykurspor Kano Kulübü Başkanı olan, Eski Çevre Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret ederek, “Kano ve Rafting sporunun Rize genelinde yaygınlaşmasına önayak olan ve bugün bu iki önemli sporun ülke genelinde en profesyonelce, en çok kulübün bulunduğu ve çok çeşitlilik çerçevesinde adeta bölgenin önemli spor branşı olması konumuna gelmesinde yıllardır, Sayın Sütlüoğlu’nun gerek belediye başkanlığı, gerekse bakanlı ve şimdi de, Çaykur Genel Müdürlüğü görevi boyuncuda bölgemizin bu önemli sporlarına sağlamış olduğu destek ve katkılara teşekkür ediyorum. Artık dünya genelinde önemli bir spor branşı olan Kano sporunda ÇAYKUR sporcuları her yıl yurt içi ve yurt dışında önemli başarıları ülkemize ve kulüplerine kazandırmaktadırlar. Bundan böyle bu sporun Rafting sporu gibi çok daha yaygın bir şekilde yapılması için hep birlikte önemli çalışmalar yapacağız. Bizler şimdi değişim zamanı diyerek göreve geldik. “dedi. Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu’na, ziyaretin sonunda Kano Federasyonu Başkanı Kabakçı, Kano sporuna katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.
Ziyarette konuşan, Çaykur Genel Müdür ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, “Her zaman Kano ailesinin yanında oldum. Bu sporunda bölgemize ve ülkemize önemli milli spor adamlarının yanında, ekonomik, sosyal ve turistik katkılar kazandıracağı düşüncesiyle, sizin de ifade ettiğiniz gibi tüm görevlerim boyunca katkı ve destek sağladım. Bundan böylede sağlamaya devam edeceğim. Kulübümden bu senede Murat Çiftçi isimli sporcumuz Kano Türkiye Şampiyonluğunu Çaykurspor’a ve Rize’ye kazandırdı. Kano camiasının başkanlığına genç bir öğretim görevlisi olarak seçilmenizden dolayı sizi ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Bu nazik ziyaretinize teşekkür ediyorum.” dedi. Genel Müdür Sütlüoğlu, Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Bilgin Kopuz ve Rize Bölgesi Su Sporları Antrenörü Adnan İlhan’a ziyaretlerinin sonunda Rize’ye özgü serender maketi ve Çaykur’un üretmiş olduğu beyaz çay ve çeşitli çay ürünlerini hediye etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı