Kamil GÖRMÜŞ Pazar Fen Lisesi Müdürlüğüne atandı.

Özel dershanelerde Türk Dili ve Edebiyatıöğretmeni olarak ilk görevine başlayan ve 1995 yılında Afyon Kızılören Lisesi’ne atanarak devlet memurluğuna geçen GÖRMÜŞ, yine aynı ilde iki yıl lise müdürlüğü yaptıktan sonra memleketi

YÖREDEN HABER 20.10.2016 07:33:39 227 3
Kamil GÖRMÜŞ Pazar Fen Lisesi Müdürlüğüne atandı.
2004 yılında devlet memurluğundaki görevinden istifa ederek dershaneciliğe başladı. Açıktan atama ile2009’da ErzurumYıldızkent İMKB Anadolu Lisesi’ne, , 2010’da Pazar Anadolu Öğretmen Lisesine T.Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atanan GÖRMÜŞ, 2014 yılında Atatürk Anadolu Lisesi müdürlüğü görevine başladı.

 Bu okulda iki yıl görev yaptıktan sonra Temmuz 2016’da Pazar Fen Lisesi Müdürlüğüne atanan GÖRMÜŞ;” Memleketinde, beklentinin çok yüksek olduğu elit bir eğitim kurumunda görev yapmanın sorumluluğu içinde,  diğer tüm eğitim kurumlarımızla ve tüm paydaşlarımızla, Pazar’ın ortaöğretim seviyesindeki başarısını yükseltmek için hiçbir zorluğa ve engele boyun eğmeden çalışmaları” gerektiğini ifade etti.

Görmüş, 'Pazar Fen Lisesi’nin vizyonunun Fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi ve insani değerlerle donatılmış, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan, dünya ile yarışan, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yükseköğretim kurumlarınahazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş, vatansever, Türk milletinin milli, tarihi, kültürel ve manevi değerlerine bağlı demokratik bireyler yetiştirmek olduğunu; misyonlarının ise öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanma gerekliliğini kavramalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, ,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak” olduğunu ifade etti.

Kamil Görmüş 'Tecrübeli ve kaliteli öğretmen kadrosu ile Fen Lisesi’nin Pazar’ımızın bu haklı beklentisine olumlu cevap vereceğini' sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 
    

Anahtar Kelimeler:
pazarlı
20.10.2016 08:56:07
hayırlı olsun hocam

ahmet
20.10.2016 08:56:24
Allah yar ve yardımcın olsun

suleyman yildirim
22.10.2016 10:35:12
yeni gorevinizde ustun badarilar diliyorum biliyorum gayet ciddi bir yonetici oldugunuzu. zaten sizin basarilariniz ordan geliyo. tebrikler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI