KALKAN SON OLARAK ÇAKIR'I ZİYARET ETTİ !

TÜM KURUM VE KURULUŞLARLA VEDA EDİP GİDİYOR !

YÖREDEN HABER 15.08.2013 20:36:36 15 0
KALKAN SON OLARAK ÇAKIR



İçişleri Bakanlığının 04 Ağustos 2013 tarih ve 2013 /5197 sayılı Vali Atamaları Hakkında Karar ile Artvin Valiliği görevinden Hakkari Valiliğine atanan Necmettin Kalkan, Rize Valisi Nurullah Çakıra veda ziyaretinde bulundu.

Rize Valisi Nurullah Çakır, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; Necmettin Kalkan’ın daha önce Rize’nin Pazar İlçesinde Kaymakamlık yaptığını ve bölgedeki başarılı hizmetlerinden dolayı kendisinin Rize Halkı tarafından çok sevilen bir olduğunu ifade etti. Vali Çakır konuşmasının devamında, “Doğu Karadeniz Bölgesinin incisi iki komşu ilin Valisi olarak ile son bir yıldır hem Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı hem de Kaçkar Turizm Birliğinde işbirliği içerisinde çalışma şansını bulduk. Değerli meslektaşım Necmettin Kalkan’ın yeni görev yeri olan Hakkari İlinde de başarılı hizmetler yürüteceğinden hiç kuşku duymamakla birlikte kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Artvin eski Valisi Necmettin Kalkan ise yaptığı açıklamada; “Daha önce Rize’nin Pazar İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmıştım. Rize bir anlamda benim ikinci vatanım diyebilirim. Son bir yıl içinde Sayın Meslek Büyüğüm Nurullah Çakır ile ve ondan öncede Sayın Müsteşarım ile iki komşu ilin Valisi olarak güzel birlikte çalışma ve tecrübelerinde faydalanma şansı buldum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI