Kadiralak Yaylasına Gezi düzenlendi

Kadiralak Yaylasına Gezi düzenlendi

YÖREDEN HABER 23.04.2019 16:59:39 65 0
Kadiralak Yaylasına Gezi düzenlendi
RakaniturTurizm Organizsyon tarafından Trbazon'un Tonya ilçesine 9 km uzaklıkta 1300 metre rakımda bulunan KADİRALAK yaylasına gezi düzenlendi.

KADİRALAK YAYLASI

Trabzon’un Tonya ilçesine 9 kilometre uzaklıkta ve yaklaşık 1300 metre yükseklikteki Kadıralak Yaylası, ilkbaharla birlikte mavi yıldız çiçeklerinin açmasıyla mor örtüyle kaplandı. Her yıl nisan ayında açan ve ‘Uluslararası Bern Sözleşmesi’ gereği korunan ince uzun yapraklı `mavi yıldız´ çiçeğinin yetiştiği yayla bu yıl nisan ayı gelmeden mor renklere büründü. İlkbaharın gelişiyle dağlarının karla kaplı olduğu, yeşilin farklı tonlarını sunmaya başlayan yayla, mavi yıldız çiçekleriyle renk çümbüşüne dönüştü. Mavi yıldız çiçekleriyle mora bürünen yaylanın eşsiz manzarasını fırsat bilen doğaseverler ve fotoğrafçılar da yaylaya tur programları düzenlemeye başladı.

Yaylada ortalama iki hafta süreyle görülebilecek oaln ‘Mavi yıldız’ çiçekleri Fotoğraflamak istiyorsanız bizimle birlikte geziye katılmaya davet ediyoruz.

Rakani Tur Organizasyonu tarafından düzenlenen gezi araçları 28.04.2019 Pazar günü 07.20'de ARDEŞEN Ofis önü İş Bankası karşısından kalakacak,07.30 'da Pazar Meydanından hareket edecek olan gezinin gidiş-dönüş ücreti 60 TL dir.

Geziyi Düenleyen RAKANİ TURİZM SEYAHAT hakkında bilgi

Rakani Nedir ve Kimdir?
Kelime karşılığı olarak Lazcada Tepe, Zirve, gidilebilecek en uç nokta demektir.Biz bundan yola çıkarak, karadenizin dünyada benzeri olmayan coğrafyasını gezmek görmek ve araştırmak isteyen bütün katılımcılarımıza gidilebileck en uç noktasına kadar götürmeyi kendimize görev edinmiş bulunmaktayız. Bu yolda yürürken bizler için en önemli değer sizlersınız. Sizlerin konforu rahatlığı mutluluğu ve huzurunu memnuniyetini sağlamak bizlerin asli görevi olduğu bilincini hiç bir zaman unutmadan artarak bu sorumluluğu taşımaktayız. Yoğun yorucu ve stresli çalışma ortamından uzaklaşıp dolu dolu bir tatil hayallerınızı bizler gerçekleştiriyoruz.Sizlerin yapacağı tek şey sırt çantanızı hazırlayıp bize ulaşmanız. Gerisi tamamen bize ait olup dönüşünüzde anlatmakla bitiremeyeceğiniz bir tatili geride birakmış olacaksınız.
Peki Neden Rakani?
Bilgi birikim donanım ve bütün teknik yeterlilik belgelerine sahiptir.Genç dinamik uzman kadro ve konforlu araç filosuyla sektorde lider bir kuruluştur. Doğa ve macera sporları ,kültür turları ,kamp ve yürüyüş etkinlikleri,profesyonel fotoğraf kamplarına yönelik A GRUBU bir seyahat acentasıdır. Hiç gidilmemiş şimdiye kadar gün yüzü görmemiş gözükmeyenlere ulaşmak için varız. Coğrafyada büyümüş kendini yetiştirmiş rehberler bu konuda kendini geliştirmiş uzman kadroyla zirvede bulunmaktadır. Dağcılık ,kano,rafting,zipline, off-road, jeep safari gibi extreme sporlarda kendini ispatlamış kadroyla tatilinize heyecan katacak bir oluşumdur.
Rakani’de Buluşalım!
Bizimle geçireceğiniz her dakika bizim için çok değerlidir. Tatiliniz bitmeden gelecek tatilin planlarını yapmaya başladığınızda anlatılmaz dercede mutluluk ve gururunu yaşayacağız. Sizlerle beraber sizler için sektörü yakından takip ederek ihtiyaç ve taleplere çözümler üreterek sizlerin memnuniyetini sağlamak olacaktır.İşte bu yüzden kaliteli mutlu ve eğlenceli bir tatilin adresidir Rakani Tur.
BİZE ULAŞIN
AKLINIZDA TAKILAN SORULARIN CEVAPLARI VE TURLARINIZ İÇİN BURADAYIZ
ADRES :
Karadeniz Cad.
Ardeşen, RİZE
GSM :+90 553 751 80 77
E-Mail: info@rakanitur.com

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI