Kaçkarlar’ dan Filistin’ e

Filistinli turistler Türkiye sevgisini Kaçkarların doruklarına taşıdılar.

YÖREDEN HABER 26.07.2018 15:00:23 9584 2
Kaçkarlar’ dan Filistin’ e

Haber ve Fotoğraflar; Adem GENÇ

PAZAR-Fotoğraf Sanatçısı Adem Genç’ in rehberliğinde Filistinli misafirler iki gün boyunca Kaçkarları doyasıya yaşayarak fotoğrafladılar.

Fotoğraf Sanatçısı Genç konuyla ilgili olarak, 'sosyal medyadaki paylaşımlarımdan dolayı bu tür gezi talepleri çok alıyorum', söyledi.

Genç 'Bende kamu çalışanı olduğum için genellikle yıllık izinlerimi ve hafta sonlarımı gönüllü turizm rehberliği yaparak, içlerinde Türkiye sevgisi kaynayan bu güzel insanlara ayırıp, onlarla birlikte geziyorum. Filistinli bir dostumla dağda yaptığım sohbette, Türkiye’ ye olan sevgilerinin derinliklerinde yatan olguyu açıklarcasına, yeni doğan yeğenine Recep Tayyip ERDOĞAN ismini verdiğini söyledi'dedi.

Kaçkarlarda yaşanabilecek en güzel manzaralardan birkaçını iki farklı rotayla iki gün boyunca, floranın oldukça zengin olduğu patikalardan ilerleyerek programı tamamladık. Bu sıcak ve sevecen insanların memnuniyetlerini ve mutluluklarını görmek bizlere ayrı bir huzur verdi' söyleyen Genç.

'Kaçkarlardan Filistin’ e tüm dünyanın gözleri önünde ve “sessizliği” altında dünyanın en kadim intikamına, en acımazsızca maruz bırakılan bu ata emaneti coğrafyanın onurlu çocuklarına sevgiler' sözleriyle açıklamalarına yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
BURHAN ÇOLAK
26.07.2018 23:17:53
MUHTEŞEM ADEM BEYİ KUTLUYORUM

Güven ALTAY
27.07.2018 12:23:14
Emeğinize sağlık

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı