Kaçkar Yolun'a Vali Bektaş’tan tam not

Pazar Hemşin Çamlıhemşin ilçe Kaymakamlıkları ve Belediye Başkanları tarafından ortak çalışma ile bölge turizmi için önemli olan “Kaçkar Yolu” projesi çalışmaları ile ilgili Rize Valisi Erdoğan Bekaş’a proje müellifi Emin Kan

YÖREDEN HABER 17.02.2018 12:18:43 180 0
Kaçkar Yolun

Kackar53.com

Proje yapımcısı Emin Kanbur, Hemşin Kaymakamı ile Pazar Kaymakamlığına vekâlet eden Coşkun Öztürk ve Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret eden projenin ev sahipleri proje hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Bu proje için Pazar, Hemşin ve Çamlıhemşin’de 7 toplantı gerçekleştirildi. Toplantılarda projede görev alanlar kendi sorumluluk alanlarında detaylı bir alt yapı çalışması yaparak Projeye katkıda bulundular. Son toplantıda projenin mevcut halinin Rize Valisi Erdoğan Bektaş’a sunulmasına karar verilmişti.

Bunun ardından Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret eden ve yaklaşık iki saat süren bilgilendirme sonunda Rize Valisi Erdoğan Bektaş “ bu proje ilimiz turizmine katkı sağlayacaktır. Ayrıca, ilimizin doğal güzellikleri yanında kültürel ve doğal zenginliklerini de ortaya çıkaracaktır.04-08 Temmuz 2018 de gerçekleştirilecek olan şenliğin geleneksel hale gelmesi yanında kısa ve uzun vadede Karadeniz’e yakışır kültür, tarih ve doğa yolu olacağını düşünüyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI