KAÇKAR TURİZM BİRLİĞİ TOPLANTISI RİZE’DE YAPILDI

Artvin ile Rize’nin turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği’nin 2018 yılı olağan Meclis Toplantısı, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yapıldı.

YÖREDEN HABER 16.04.2018 07:44:30 11 0
KAÇKAR TURİZM BİRLİĞİ TOPLANTISI RİZE’DE YAPILDI

Hayati Akbaş

RİZE-Artvin ile Rize’nin turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği’nin 2018 yılı olağan Meclis Toplantısı, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yapıldı.

Rize ile Artvin illerinde turizm sektörünün gelişmesi için her türlü sosyal, kültürel, eğitim, sportif, çevre, imar, sağlık ve ekonomik kalkınmaya yönelik çalışmalar yapmak amacıyla kurulan, Artvin ve Rize İl Özel İdarelerinin üye olduğu Kaçkar Turizm Birliğinin 2018 yılı olağan Birlik Meclis toplantısı Rize’de gerçekleştirildi.

Toplantıya Artvin Valisi Ömer Doğanay, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile birliğin üyeleri katıldı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, burada yaptığı konuşmada, turizmde Artvin ve Rize kardeşliğini vurgulayarak, kurulan turizm birliğinin amacının iki ilin turizm potansiyelini birlikte değerlendirmek olduğunu söyledi.

Doğanay, misafirperverliğinden dolayı Rize Valisi Bektaş’a teşekkür ederek 'Artvin ve Rize sahip oldukları tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile başlı başına birer kültür hazineleridir. Kaçkar Turizm Birliği kurulduğu günden bu yana her iki ilimizde de başarılı çalışmalar hayata geçirildi. Amacımız, sahip olduğumuz bu zengin turizm değerlerinin tanıtımını daha iyi yaparak bölgeyi daha çok turistin ziyaret etmesini sağlamak” dedi.

Toplantı, yoklama ve açılış konuşmalarının ardından, birlik encümen üyelerinin seçiminin ardından 2017 yılı kesin hesabı ve faaliyet raporu görüşüldü. Birliğin her iki il için ne derece önemli olduğu vurgulanarak birlik katkılarıyla yapılan yatırımların vatandaşa hizmet yolundaki önemi üzerinde duruldu.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı